Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας επιστρέφει με ένα διαδραστικό βιωματικό εργαστήρι παιχνιδιού ρόλων με τίτλο: «Στα Χνάρια των Τελευταίων Ανθρώπων της Γης». Το διοργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη – Πινακοθήκη Δήμου Θέρμης, στο πλαίσιο της δράσης «Διαδρομές ανάγνωσης… άκουσε, δες, μάθε, γέλα!». Το εργαστήρι θα γίνει την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 και ώρα 12:00, στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θέρμης.

Ένα ημερολόγιο, 6 παιδιά, η Θέρμη… έρημη. Τί συνέβη; Που πήγε το μαγαζί με ηλεκτρονικά από την γωνία; Που είναι το αγαπημένο μας 1984; Και πως η βιβλιοθήκη έγινε αρχηγείο μιας ομάδας παιδιών; Ας ανακαλύψουμε μαζί, το τρομακτικό μυστικό που κρύβει ο βιβλιοθηκονόμος… αν μπορέσουμε να επιβιώσουμε… από την έρημη διάσταση…

Το πρόγραμμα εντάσσεται σε «πολλαπλές διαδρομές» της «καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητα 2022 της Εθνικής Βιβλιοθήκης», καθώς περιλαμβάνει 6 διαφορετικές δραστηριότητες για την ολοκλήρωση της πλοκής της και πιο συγκεκριμένα στις: Πειρατικές διαδρομές, Δημιουργικές διαδρομές και τις διαδρομές Επιβίωσης και Συνεργασίας.

Εμψυχωτής: Δημήτριος Χατζηθεοδοσίου, Διπλωματούχος σκηνοθέτης/θεατρολόγος

(MFA,MBA, MPAM(C),BA). Συμμετέχει η εφηβική ομάδα Θεάτρου Θέρμης «THE PATH».


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο