dak neoy ryssioyΜε νέες προγραμματισμένες εκτεταμένες εργασίες συντήρησης – αποκατάστασης στις αθλητικές εγκαταστάσεις  του Δήμου Θέρμης , από τη Δημοτική Κοινωφελής  Επιχείρηση Πολιτισμού και Αθλητισμού, ξεκίνησε η εβδομάδα που διανύουμε. Την τρέχουσα εβδομάδα οι εργασίες έχουν μεταφερθεί στο Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Νέου Ρυσίου, όπου ήδη ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση της μεγάλης εσωτερικής κουρτίνας του γηπέδου. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν βελτιωτικές παρεμβάσεις στα ανοιχτά ποδοσφαιρικά γήπεδα των Δημοτικών Κοινοτήτων Νέας Ραιδεστού καα Τριαδίου, ενώ προγραμματίζονται αντίστοιχες παρεμβάσεις την ερχόμενη εβδομάδα στα γήπεδα ποδοσφαίρου των Ταγαράδων και της Σουρωτής.

Αναλυτικά στα γήπεδα ποδοσφαίρου Νέας Ραιδεστού και Τριαδίου ολοκληρώθηκε η επανασπορά χλοοτάπητα, η οποία κρίνεται απαραίτητη και επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο καθώς ο χλοοτάπητας παλαιώνει και αρχίζει να αραιώνει λόγω συχνής χρήσης και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αθλητών. Μάλιστα από συχνή χρήση ο χλοοτάπητας των ποδοσφαιρικών γηπέδων δεν αντιδρά θετικά σε άρδευση και λίπανση και στα γυμνά σημεία παρατηρείται αυξημένη συμπίεση που συνδυάζεται με μειωμένη δυνατότητα να απορροφηθεί το νερό της άρδευσης ή των βροχοπτώσεων στα σημεία αυτά. Η σταθερά επαναλαμβανόμενη ανά έτος επισπορά κρίνεται επομένως αναγκαία ώστε να αποκτήσουν όλα τα γήπεδα μία άριστη εικόνα.

xlootaphtasxlootaphtas 2Ο προγραμματισμός και σχεδιασμός της Δημοτικής Κοινωφελούς  Επιχείρησης Πολιτισμού και Αθλητισμού για τους επόμενους μήνες περιλαμβάνει καθαρισμούς  όλων των χώρων των ποδοσφαιρικών γηπέδων, εργασίες γενικής μόρφωσης του εδάφους, συντήρηση των εστιών ποδοσφαίρου και παρεμβάσεις στα κλειστά γυμναστήρια.
“Επιδιώκουμε την καλύτερη δυνατή συντήρηση και βελτίωση των Αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, με ιεράρχηση προτεραιοτήτων και προγραμματισμό, ικανοποιώντας αιτήματα συνδημοτών μας, με στόχο την αποδοτικότερη λειτουργία όλων των αθλητικών μας χώρων, αλλά και  την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών αθλητών και θεατών. “Θέλουμε περισσότερες επιλογές για την άθληση και την ψυχαγωγία προς όλους τους δημότες μας, εξασφαλίζοντας λειτουργικές αθλητικές εγκαταστάσεις στο σύνολο του Δήμου Θέρμης, με τη σωστή και έγκαιρη συντήρησή τους, που αποτελούν διαχρονικά πρώτη προτεραιότητά μας”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νικόλαος Λαγός.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο