ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Σημαντικές βελτιώσεις των χώρων των ποδοσφαιρικών γηπέδων Θέρμης, Αγίας Παρασκευής, Τριαδίου, Τριλόφου και Νέου Ρυσίου από τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θέρμης. Συγκεκριμένα σε εξέλιξη βρίσκονται το τελευταίο διάστημα πολλαπλές παρεμβάσεις σε γήπεδα ποδοσφαίρου και Κέντρα Πολιτισμού του Δήμου μας, από τα συνεργεία της ΔΕΠΠΑΘ.
Ειδικότερα, οι εργασίες επικεντρώθηκαν αρχικά στο κατέβασμα του ιστού στο ποδοσφαιρικό γήπεδο στην Αγία Παρασκευή, που παρουσίαζε κλήση και αλλαγή θέσης και έπρεπε άμεσα να κατέβει και να επαντοποθετηθεί για λόγους ασφάλειας. Παράλληλα οι παρεμβάσεις αφορούν και σε επισπορά ή επανασπορά νέου χλοοτάπητα στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Νέου Ρυσίου (βοηθητικό) , Τριλόφου, Τριαδίου και Θέρμης.
Παράλληλα, τα συνεργεία της ΔΕΠΠΑΘ προχώρησαν σε ελαιοχρωματισμό των αποδυτηρίων του γηπέδου ποδοσφαίρου στον Τρίλοφο, των κερκίδων στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Θέρμης καθώς στο κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ραιδεστού εσωτερικά και εξωτερικά.


Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν γενικοί έλεγχοι των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων των γηπέδων, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν προβλήματα και ελλείψεις καθώς και εργασίες βελτίωσης του περιβάλλοντα χώρου  των γηπέδων.
Η ΔΕΠΠΑΘ θα συνεχίσει τις εκτεταμένες παρεμβάσεις στους χώρους των δημοτικών αθλητικών υποδομών, των ποδοσφαιρικών γηπέδων , των 5Χ5 γηπέδων και των κλειστών γηπέδων μπάσκετ στην κατεύθυνση λειτουργικής αλλά και αισθητικής τους αναβάθμισης.


Στόχος των πολλαπλών παρεμβάσεων είναι η καλύτερη δυνατή συντήρηση και βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, με ιεράρχηση προτεραιοτήτων και προγραμματισμό, ικανοποιώντας αιτήματα συνδημοτών μας, για την αποδοτικότερη λειτουργία όλων των δημοτικών αθλητικών χώρων, αλλά και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών αθλητών και θεατών.
Η Δημοτική Αρχή Θέρμης επιδιώκει περισσότερες επιλογές για την άθληση και την ψυχαγωγία προς όλους τους συνδημότες μας, εξασφαλίζοντας λειτουργικές αθλητικές εγκαταστάσεις στο σύνολο του Δήμου Θέρμης, με τη σωστή και έγκαιρη συντήρησή τους, που αποτελούν διαχρονικά πρώτη προτεραιότητά.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο