Συνεχίζει τις βελτιώσεις και τις παρεμβάσεις συντήρησης των χώρων των δημοτικών ποδοσφαιρικών γηπέδων καθώς και των κλειστών γυμναστηρίων η Δημοτική Κοινοφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Αθλητισμού . Συγκεκριμένα σε εξέλιξη βρίσκονται το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλαπλές παρεμβάσεις στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Πλαγιαρίου και το ΔΑΚ Νέου Ρυσίου.

Ειδικότερα, οι εργασίες επικεντρώθηκαν στην τοποθέτηση νέων πάγκων που θα χρησιμοποιούν οι αναπληρωματικοί αθλητές καθώς και ο παρατηρητής αγώνα στο γήπεδο Πλαγιαρίου ενός αντικαταστάθηκε και ο ηλεκτρολογικός πίνακας αγώνων στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νέου Ρυσίου.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν γενικοί έλεγχοι των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων των γηπέδων, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν προβλήματα και ελλείψεις καθώς και εργασίες βελτίωσης του περιβάλλοντα χώρου  των γηπέδων.
Η ΔΕΠΠΑΘ θα συνεχίσει τις εκτεταμένες παρεμβάσεις στους χώρους των δημοτικών αθλητικών υποδομών, των ποδοσφαιρικών γηπέδων , των 5Χ5 γηπέδων και των κλειστών γηπέδων μπάσκετ στην κατεύθυνση λειτουργικής αλλά και αισθητικής τους αναβάθμισης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

kerkides 1Σε εξέλιξη η προσπάθεια δημιουργίας λειτουργικών κλειστών γυμναστηρίων με σειρά βελτιωτικών εργασιών που πραγματοποιούνται σε όλα τα κλειστά και ανοιχτά αθλητικά κέντρα του Δήμου μας, από τη Δημοτική Κοινωφελής  Επιχείρηση Πολιτισμού και Αθλητισμού. Συγκεκριμένα, εκτεταμένες εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Αγίου Αντωνίου με την τοποθέτηση ειδικών προστατευτικών “ πλέξι γκλας” στις κερκίδες των φιλάθλων.
Παράλληλα συνεργεία της ΔΕΠΠΑΘ πραγματοποιούν εργασίες επανατοποθέτησης και ανανέωσης των φθαρμένων κερκίδων στο ποδοσφαιρικό γήπεδο ¨Θερμαϊκού” στη Δημοτική Κοινότητα Θέρμης.

(περισσότερα…)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο