ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

κατάλογοςΜετά από συνάντηση που έγινε σήμερα το πρωί, 11.9.2015, στα γραφεία του Δήμου Θέρμης, μεταξύ του Δημάρχου Θέρμης, κ. Θ. Παπαδόπουλου, του Αντιδημάρχου κ. Στ. Αποστόλου και του Προέδρου των μεταφορέων κ. Μ. Πεζίκογλου, και με βάση την νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, ενημερώνονται οι γονείς, κηδεμόνες και μαθητές ότι από τη Δευτέρα 14.9.2015 ξεκινούν τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών σε όλα τα σχολεία του Δήμου Θέρμης.
Μεταφορά μαθητών, όπως και την περσινή χρονιά, θα έχουν τα σχολεία:
4ο δημοτικό Θέρμης
5ο νηπιαγωγείο Θέρμης
3ο γυμνάσιο Θέρμης
2ο λύκειο Θέρμης
2ο δημοτικό Ν. Ραιδεστού
1ο δημοτικό Ν. Ρυσίου
2ο γυμνάσιο Θέρμης (Απολλώνιος)
1ο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής (Απολλώνιος)
1ο ΕΕΕΕΚ Θέρμης
2ο γυμνάσιο Μίκρας
1ο λύκειο Μίκρας
Δημοτικό Βασιλικών
Δημοτικό Αγίας Παρασκευής
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Δημοτικό Περιστεράς
Γυμνάσιο – Λύκειο – ΕΠΑΛ Βασιλικών.

Οι θέσεις των στάσεων παραλαβής των μαθητών και οι ώρες παραλαβής είναι ίδιες με αυτές της περσινής χρονιάς.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ:
1. Μαθητές από Κ. Σχολάρι και Καρδία που πήγαιναν στο 2ο ΓΕΛ Μίκρας: το δρομολόγιο θα αναχωρεί την ίδια ώρα όπως την περσινή χρονιά και θα μεταφέρονται στο νέο σχολείο (1ο ΓΕΛ Μίκρας, στον Τρίλοφο)
2. Μαθητές από Ταγαράδες και Ν Ρύσιο που πήγαιναν στο 2ο ΓΕΛ Θέρμης: το δρομολόγιο θα αναχωρεί την ίδια ώρα όπως την περσινή χρονιά και θα μεταφέρονται στο νέο σχολείο (2ο ΓΕΛ Μίκρας, ΙΕΚ)
3. Συνεπής στην υπόσχεσή της η διοίκηση του Δήμου Θέρμης εξασφάλισε τη μεταφορά των μαθητών που εγγράφηκαν στο 22ο δημοτικό Θεσσαλονίκης (Πράσινα Φανάρια), με συνοδό. Περισσότερες πληροφορίες για τις στάσεις και τις ώρες διέλευσης του λεωφορείου μπορεί να πάρει κάθε ενδιαφερόμενος από το Γραφείο Παιδείας, τηλ. 2310-465509.

εναρξη δρομολογιων

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο