ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Σε ταυτόχρονη διπλή βλάβη και συγκεκριμένα της Υδρευτικής Γεώτρησης αλλά και του Κεντρικού Τροφοδοτικού Αγωγού, οφείλεται η ξαφνική διακοπή νερού που σημειώθηκε χθες Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στη Δημοτική Κοινότητα Αγίας Παρασκευής.
Όπως ανακοινώθηκε εγκαίρως από Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θέρμης , ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, δύο συνεργεία, της ΔΕΥΑ στη Γεώτρηση και του ανάδοχου εργολάβου στον Κεντρικό Αγωγό επιχειρούσαν την αποκατάσταση των βλαβών με αποτέλεσμα νωρίς χθες το μεσημέρι να τεθεί σε λειτουργία ο Κεντρικός Τροφοδοτικός Αγωγός από τον οποίο και ξεκίνησε σταδιακά η παροχή νερού στους κατοίκους της περιοχής.
Το συνεργείο της ΔΕΥΑ Θέρμης παρέμεινε ωστόσο στο σημείο της Υδρευτικής Γεώτρησης έως αργά χθες βράδυ προκειμένου να αποκατασταθεί η λειτουργία της και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η τροφοδότηση νερού σε όλη την έκταση της Δημοτικής Κοινότητας.
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Θέρμης κ. Παναγιώτης Πονερίδης αναφερόμενος στο διπλό πρόβλημα που προέκυψε χθες, τόνισε πως η Δημοτική Επιχείριση με τον εντοπισμό του παρενέβη άμεσα και ταυτόχρονα με δύο συνεργεία, ώστε να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό και εντός της χθεσινής ημέρας η τροφοδότηση και πάλι της Αγίας Παρασκευής. Ευχαρίστησε παράλληλα τους συνδημότες – καταναλωτές της Δημοτικής Κοινότητας για την κατανόησή τους, καθώς η οριστική αποκατάσταση του προβλήματος,  με την επιδιόρθωση και της Υδρευτικής Γεώτρησης διήρκεσε έως αργά χθες το βράδυ.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο