peristera koinothta 2Αλλάζουν όψη και βελτιώνονται αισθητικά και λειτουργικά τα κτίρια όπου φιλοξενούνται οι δραστηριότητες των Κέντρων Πολιτισμού των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Θέρμης, με σειρά προγραμματισμένων παρεμβάσεων που εκτελούνται από το Τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας.  Στην κατεύθυνση αυτή ολοκληρώθηκε η συνολική ανακαίνιση του δημοτικού σχολείου της Λακκιάς, που σήμερα φιλοξενεί δράσεις Πολιτισμού. Στο συγκεκριμένο χώρο, έγιναν παρεμβάσεις ελαιοχρωματισμού εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου, υδραυλικές εργασίες, καθώς και παρεμβάσεις αναβάθμισης του εξωτερικού του χώρου.


Σε μία προσπάθεια εξασφάλισης σύγχρονων αλλά και ευχάριστων χώρων Πολιτισμού, που αποτελούν άλλωστε ζωντανό κύτταρο πολιτισμικής δημιουργίας και έκφρασης των κατοίκων της περιοχής μας, η Δημοτική Αρχή προχωρά σε όλες τις αναγκαίες βελτιωτικές παρεμβάσεις και στο Κέντρο Πολιτισμού Πλαγιαρίου. Το κτίριο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Λαογραφικό Μουσείο αλλά και χώρους Άθλησης, στους οποίους ξεκίνησαν και θα ολοκληρωθούν σύντομα, όλες οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης και αισθητικής βελτίωσης.

sxoleio moystakas 1sxoleio moystakas 2
Με προγραμματισμό και ιεράρχηση προτεραιοτήτων το Τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του Δήμου Θέρμης , μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στο κτίριο της Δημοτικής Κοινότητας Νέου Ρυσσίου, προχώρησε στις αναγκαίες επισκευές και συντηρήσεις του διώροφου κτιρίου του Κοινοτικού Καταστήματος Περιστεράς. Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης και ελαιοχρωματισμού, ολοκληρώθηκε η προσπάθεια αισθητικής αναβάθμισης του Λαογραφικού Μουσείου που φιλοξενείται στον δεύτερο όροφο του κτιρίου, ανακαινίστηκε συνολικά ο χώρος του ιατρείου καθώς και οι ημιυπόγειες αίθουσες άθλησης.

peristera koinothta 1
“Με σχέδιο και προγραμματισμό ολοκληρώνουμε παρεμβάσεις καθημερινότητας, αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης όλων των δημοτικών κτιριακών υποδομών. Με σταθερή παρουσία και πολλαπλές εργασίες τα συνεργεία του Τμήματος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, το τελευταίο χρονικό διάστημα ολοκλήρωσαν επιδιόρθωση φθορών και πολλαπλές συντηρήσεις σε περισσότερα από εξήντα σχολικά κτίρια του Δήμου Θέρμης, πραγματοποίησαν ελαιοχρωματισμούς, οικοδομικές και υδραυλικές εργασίες   στους χώρους όπου φιλοξενούνται δομές Πολιτισμού, αλλά και στα κτίρια των Κοινοτικών μας Καταστημάτων. Ανανεώνουμε σταδιακά και σταθερά τις κτιριακές μας υποδομές, με παρεμβάσεις που υλοποιούνται κατά βάση από υπαλλήλους και συνεργεία του Τμήματος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας”, επισημαίνει μεταξύ άλλων ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Μουστάκας.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα ξεκίνησαν αντίστοιχες εργασίες στο δημοτικό σχολείο Βασιλικών και στις αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, που λειτουργούν στο ίδιο χώρο.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο