Το Νέο Ρύσιο υποδέχεται το Φυσικό Αέριο την ερχόμενη Κυριακή με μία ειδική τελετή αφής φλόγας. Με αφορμή την επέκταση της τροφοδότησης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου, σε νέες Δημοτικές Κοινότητες της περιοχής μας, ο δήμος Θέρμης συνδιοργανώνει μαζί με την εταιρεία ΕΔΑ ΘΕΣΣ ειδική εκδήλωση καλωσορίσματός του, με μια τελετή αφής φλόγας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19.00, παρουσία του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου, του Προέδρου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Δ.Σ. κ. Βενέτιο Μπούρα και του Γενικού Διευθυντή της, κ. Λεωνίδα Μπακούρα, που θα υποδέχονται τον κόσμο, ενώ θα ανάψουν συμβολικά και τη φλόγα του φυσικού αερίου.

Οι ενδιαφερόμενοι συνδημότες μας θα έχουν την ευκαιρία, μέσω ομιλιών, να ενημερωθούν σχετικά με την τροφοδότηση και τον τρόπο σύνδεσης με το δίκτυο διανομής, καθώς και τα ποικίλα πλεονεκτήματα της χρήσης του φυσικού αερίου, ενώ πρακτικές πληροφορίες θα δοθούν για θέματα που σχετίζονται με αυτήν. Θέματα, τόσο για την ελεύθερη επιλογή αδειοδοτημένου Εγκαταστάτη, την κατασκευή της εσωτερικής εγκατάστασης μετά τον μετρητή και την επιλογή Προμηθευτή, όσο και για τη σημασία της τακτικής συντήρησης, προκειμένου να διασφαλιστεί η καλή λειτουργία της εγκατάστασης.

Καλούνται οι συνδημότες μας να παραβρεθούν  στην ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Κοινοτικού Καταστήματος Νέου Ρυσίου και ώρα 19.00 το βράδυ.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο