ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ τις εγγραφές στον εαρινό κύκλο των Σχολών Γονέων δήμου Θέρμης

Λόγω αλλαγής στην ημερομηνία έναρξης η πρώτη συνάντηση των δυο Σχολών Γονέων εαρινού κύκλου για τους γονείς που έχουν παιδιά στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Θέρμης θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Οι  γονείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη σχολές γονέων του «Συμβουλευτικού Σταθμού Υποστήριξης Μαθητών & Γονέων Δήμου Θέρμης» μπορούν να αποστέλλουν την αίτηση συμμετοχής έως τη Δευτέρα 4 Απριλίου στο email: epita@anatoliki.gr. Όσοι γονείς έχουν ήδη υποβάλλει αίτηση, δεν χρειάζεται να αποστείλουν νέα.

Επιλέξτε και συμπληρώστε την αίτηση που αντιστοιχεί στην εκπαιδευτική βαθμίδα του παιδιού σας:

  • Για γονείς με παιδιά στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση(γυμνάσιο – λύκειο) (αίτηση συμμετοχής )
    Έναρξη: 5 Απριλίου
    Ημέρα: Τρίτη
    Ώρα: 19.00-21.00.
  • Για γονείς με παιδιά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση(νηπιαγωγείο – δημοτικό) (αίτηση συμμετοχής )
    έναρξη: 6 Απριλίου
  • ημέρα: Τετάρτη,
    ώρα: 19:00-21:00

aitisi_symmetoxis_stis_sxoles_goneon_d_thermis_ defterovathmia -earinos_kyklos_2022

aitisi_symmetoxis_stis_sxoles_goneon 2

Η κάθε ομάδα θα πραγματοποιήσει οκτώ (8) δίωρες συναντήσεις, σε εβδομαδιαία συχνότητα, στη διάρκεια των οποίων θα συζητηθούν θέματα που θα επιλέξουν οι ίδιοι οι γονείς στην πρώτη συνάντηση με βάση τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες τους.

Οι Σχολές Γονέων έχουν σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τους γονείς σε ποίκιλα θέματα και συμπεριφορές των παιδιών τους, να τους προσκαλέσουν να δοκιμάσουν και να υιοθετήσουν νέες μεθόδους αποτελεσματικότερης επικοινωνίας μαζί τους και να τους ενδυναμώσουν το ρόλο τους.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στην υπεύθυνη των Σχολών Γονέων: Ελευθερία Πήτα, Δευτέρα -Παρασκευή, 10:00-14:00, τηλ. 2310463930/ 6983884876

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο