deyathΜε σχέδιο και προγραμματισμό και το Μήνα Μάρτιο 2016 η ΔΕΥΑ Θέρμης, πραγματοποίησε παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των δημοτών μας.

Ανταποκρινόμενη σε δεκάδες προβλήματα που προέκυψαν σε όλη την έκταση του Δήμου, το μήνα Μάρτιο, η ΔΕΥΑ Θέρμης, προχώρησε μεταξύ άλλων στην αποκατάσταση 46 βλαβών στη Δημοτική ενότητα Θέρμης, 26 βλαβών ύδρευσης και δέκα αλλαγών υδρομετρητών στα Βασιλικά, εφτά βλαβών ύδρευσης και τριών αλλαγών υδρομετρητών στη Μίκρα, καθώς επίσης και σε αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης 200 μέτρων στην Τοπική Κοινότητα Άνω Σχολαρίου και αποκατάσταση ασφαλτικών στην Τοπική Κοινότητα Πλαγιαρίου αλλά και στην Τοπική Κοινότητα Τριλόφου.

DEYA 2DEYA 3DEYA 6DEYA 1

 Αναλυτικά οι παρεμβάσεις περιγράφονται ακολούθως:

Το μήνα Μάρτιο στη Δημοτική Ενότητα Θέρμης έγιναν συνολικά 46 βλάβες ύδρευσης και μία άρδευσης. Καθημερινά πραγματοποιούνταν συντονισμένοι και εντατικοί έλεγχοι δεξαμενών ,αντλιοστασίων και έλεγχοι ακαθάρτων αντλιοστασίου Ν.Ρυσίου. Έγιναν επίσης 17 τοποθετήσεις νέων και 57 αλλαγές παλαιών υδρομετρητών.
Επισκευάστηκαν φρεάτια στην Τοπική κοινότητα Τριαδίου, ενώ έγινε και καθαρισμός ακαθάρτων στην Τοπική κοινότητα Νέου Ρυσίου.

DEYA 5DEYA 4

Στη Δημοτική Ενότητα Βασιλικών, το μήνα Μάρτιο έγιναν συνολικά 26 βλάβες ύδρευσης και δέκα αλλαγές υδρομετρητών. Σε καθημερινή βάση δε, γινόταν έλεγχος δεξαμενών και γέμισμα δεξαμενών με χλώριο όπου χρειαζόταν. Παράλληλα επισκευάστηκε φρεάτιο στην Τοπική Κοινότητα Βασιλικών και καθαρίστηκε φρεάτιο στην Τοπική Κοινότητα Αγ.Αντωνίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη Δημοτική Ενότητα Μίκρας αποκαταστάθηκαν το μήνα Μάρτιο  εφτά βλάβες ύδρευσης και έγιναν 3 αλλαγές υδρομετρητών. Τα συνεργεία της ΔΕΥΑ τέλος, αντικατέστησαν δίκτυο ύδρευσης 200 μέτρων στην Τοπική Κοινότητα Άνω Σχολαρίου και αποκατέστησαν ασφαλτικά στην Τοπική Κοινότητα Πλαγιαρίου, καθώς και στην Τοπική Κοινότητα Τριλόφου.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο