ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

agia paraskevh 1

Με στόχο να δοθούν λύσεις σε όλα τα θέματα καθημερινότητας των δημοτών μας, να επιτευχθεί η αισθητική αναβάθμιση, η οδική ασφάλεια και η άρση της επικινδυνότητας των οδικών αξόνων, πραγματοποιήθηκαν από την Αντιδημαρχία Συντήρησης – Αυτεπιστασίας και Πολιτικής Προστασίας το μήνα Απρίλιο, σημαντικά έργα οδοποιίας στον Τρίλοφο, το Πλαγιάρι, το Τριάδι, την Καρδία, τους Ταγαράδες και την Αγία Παρασκευή του Δήμου Θέρμης.

Συγκεκριμένα έγιναν βελτιωτικές παρεμβάσεις οδών στην περιοχή Κάτω Τριλόφου και βελτίωση αγροτικών κυρίως δρόμων, αποκασταστάθηκε ο δρόμος προς το Σχολείο της φύσης, έγιναν ασφαλτικές εργασίες εντός του οικισμού επί της οδού Περικλέους καθώς και στην παιδική χαρά του οικισμού.
Ασφαλτοστρώθηκε η 12η οδός στο Τριάδι ενώ έγινε και διαμόρφωση και μεταφορά χωμάτων στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

agia paraskevh 2

Στο Πλαγιάρι πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις εντός του οικισμού και σε δρόμους που είχαν υποστεί καθίζηση, ενώ στην Καρδία βελτιώθηκε το οδικό δίκτυο από Τρίλοφο προς Καρδία, αποκαταστάθηκε το οδικό δίκτυο εντός του οικισμού και συντηρήθηκαν αγροτικοί δρόμοι με 3Α.
Παράλληλα ασφαλτοστρώθηκε το γήπεδο στο σχολείο Πλαγιαρίου 70 τετρ. μέτρων ,που παρουσίαζε σημαντικά προβλήματα.

agia paraskevhagrotikh odopoiia 2

Στους Ταγαράδες έγινε συντήρηση του δρόμου προς την Αγία Παρασκευή όπου εντοπίστηκαν ρωγμές ιδιαίτερα επικίνδυνες για την οδική ασφάλεια ενώ εξίσου σημαντικές παρεμβάσεις και συντηρήσεις έγιναν στην Αγία Παρασκευή στο παρεκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής με γκρέιντερ και οδοστρωτήρα , ώστε να πραγματοποιηθούν με ασφάλεια οι εκδηλώσεις που φιλοξενήθηκαν το προηγούμενο διάστημα στο παρεκκλήσι.

kardia 1kardia 2

Τέλος αξίζει να σημειωθεί η εκσκαφή όλου του παλιού οδοστρώματος που οδηγεί στο σχολείο της φύσης που είχε υποστεί σοβαρές καθιζήσεις, η επίστρωσή του με 3Α αρχικά, ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει και η ασφαλτόστρωση του συγκεκριμένου δρόμου.
«Μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που βιώνουμε όλοι μας, με τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι σε όλη τη χώρα, ενεργοποιήσαμε ολόκληρο τον υπηρεσιακό μηχανισμό μας και προχωράμε με σχέδιο ώστε παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, να πετύχουμε τους στόχους μας με πρώτη προτεραιότητα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Συντήρησης- Αυτεπιστασίας και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλειος Μουστάκας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο