Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τα φαρμακεία του δήμου Θέρμης απευθύνουν τα στελέχη του Κοινωνικού Φαρμακείου καθώς και ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Κοινωνικής Προστασίας και Εθελοντισμού και πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Κώστας Τιτέλης για τη συνεργασία που είχαν κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του.
Το κοινωνικό φαρμακείο “μπαίνει” στο δεύτερο χρόνο λειτουργίας του με 213 ωφελούμενους συμπολίτες που έχουν πραγματικά ανάγκη και αποδεδειγμένα βρίσκονται σε κατάσταση ή απειλούνται από φτώχεια ή στερούνται ασφαλιστικής κάλυψης. Η ανταπόκριση των φαρμακείων του δήμου Θέρμης στο κάλεσμα αλληλεγγύης του Κοινωνικού Φαρμακείου ήταν άμεση και αποτελεσματική εμψυχώνοντας τα στελέχη του από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Η Επιστολή


Με την παρούσα επιστολή, το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Θέρμης θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά εσάς τους Φαρμακοποιούς των Φαρμακείων που εδρεύουν στον Δήμο μας, για την πολύτιμη προσφορά σας σε φάρμακα, τα οποία διαθέσατε καθ όλη την διάρκεια του πρώτου χρόνου λειτουργίας της δομής. Τα συγκεκριμένα φάρμακα το προσωπικό της δομής με την σειρά του, τα διέθεσε σε συμπολίτες μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι η προσπάθεια αυτή ΔΕΝ στοχεύει σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο να ανταγωνιστεί τα φαρμακεία σας. Η δομή μας εξυπηρετεί συγκεκριμένη ομάδα ατόμων τα οποία βάσει κριτηρίων και σχετικών αποδεικτικών στοιχείων, βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούνται από φτώχεια ή στερούνται ασφαλιστικής κάλυψης.

Η άμεση αλλά και θετική ανταπόκριση σας συνέβαλε αποτελεσματικά στο καθημερινό μας έργο, και μας εμψύχωσε για την συνέχεια. Αυτού του είδους οι χειρονομίες σας αποδεικνύουν έμπρακτα την ευαισθησία σας στα θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Ευελπιστούμε να σας έχουμε και μελλοντικά στο πλευρό μας και σας ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία στην προσωπική σας αλλά και επαγγελματική ζωή.

Σας ευχαριστούμε θερμά ακόμα μια φορά και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Με εκτίμηση,

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Κοινωνικής Προστασίας και Εθελοντισμού

Κωνσταντίνος Τιτέλης


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο