Συνεχίζεται το Πρόγραμμα «Εμβολιασμός κατ’οίκον» με την πραγματοποίηση της επαναληπτικής δόσης του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson για τα άτομα με δυσκολία μετάβασης στα εμβολιαστικά κέντρα.

Η ένταξη στο πρόγραμμα αφορά άτομα τα οποία έχουν μεγάλη δυσκολία μετακίνησης είτε γιατί είναι π.χ. κλινήρεις είτε γιατί έχουν βαριά ψυχική νοητική νόσο.

Το πρόγραμμα εμβολιασμού κατ’οίκον αφορά αποκλειστικά σε άτομα που δεν έχουν προηγουμένως εμβολιαστεί με κάποιο άλλο εμβόλιο πλην του μονοδοσικού της Johnson & Johnson.

Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Θέρμης «Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας-Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής» έχει θέσει στη διάθεση της εμβολιαστικής ομάδας του Κέντρου Υγείας για τις κατ’οίκον επισκέψεις, επιβατικό αυτοκίνητο και οδηγό, για όλο το χρονικό διάστημα από 2 Αυγούστου 2021 (έναρξη του Προγράμματος) και έως τέλους. Επιπλέον, η συνδρομή του προσωπικού των δομών Βοήθεια στο Σπίτι αφορά σε κατ’οίκον επισκέψεις για την καταγραφή των περιστατικών  και τη συνδρομή τους κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού.

 

Αύριο Τρίτη 16 Νοεμβρίου ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος εμβολιασμών στην περιοχή των Βασιλικών και του Αγ. Αντωνίου και θα πραγματοποιείται σε εβδομαδιαία βάση σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Θέρμης έως την ολοκλήρωσή του. Παράλληλα, μπορούν να δηλωθούν στο Πρόγραμμα του Εμβολιασμού κατ’οίκον όλοι οι πολίτες οι οποίοι δεν έχουν προς το παρόν εμβολιαστεί με καμία δόση εμβολίου αλλά καλύπτουν τα κριτήρια του Προγράμματος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να καλούν στα Γραφεία των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας – Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής Δ.Θέρμης: 2392 330213 & 330214 καθώς και στο τηλεφωνικό κέντρο του Κέντρου Υγείας Θέρμης: 2313310800


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο