ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Στην Γ Εθνική αναμένεται να αγωνιστεί την νέα χρονιά η ομάδα μπάσκετ ανδρών του Γ.Α.Σ. Βασιλικών. Μια ομάδα που απαρτίζεται κυρίως από παίκτες της περιοχής μας και την προσθήκη νεαρών και ταλαντούχων αθλητών πέτυχε να τερματίσει στην τρίτη θέση της Α κατηγορίας της ΕΚΑΣΘ.

Η τελική βαθμολογία έχει ως έξεις: Κεραυνός Αγίου Παύλου 47, Όλυμπος Ελευθερίου Κορδελιού 44, ΓΑΣ Βασιλικών 42, ΚΑΣ Νέας Ραιδεστού 41,

ΗΟΟΡ 40 και Αναγέννηση Νέου Ρυσίου 37. Όπως είναι γνωστό ο Κεραυνός Αγίου Παύλου σύμφωνα με τη φιλοσοφία του δεν θα αποδεχθεί την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Σε αυτή θα βρεθούν για πρώτη φορά στη ιστορία τους ο Όλυμπος Ελευθερίου Κορδελιού, ο οποίος κέρδισε δύσκολα την τελευταία αγωνιστική τη Νέα Ραιδεστό με 67-65, αλλά και ο ΓΑΣ Βασιλικών ο οποίος σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα νίκησε το ΗΟΟΡ με 48-47 με καλάθι στα 2 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα.

Το ρόστερ της ομάδας του δήμου μας αποτελούσαν οι: Σίνος (κώουτς), Ντισλής, Σύρος, Τσιάμης, Κούσας, Θάνος, Σκαρλής, Οικονόμου, Δ.  Πασιούδης, Π.

Πασιούδης, Αργυρίου, Τσαλίκης, Καραγιαννόπουλος, Τσιουπλής, Αλεξάκης,

Ζέκας, Παπαϊωάννου και Χατζηελευθερίου.

Στα αξιοσημείωτα της της πορείας του ΓΑΣ Βασιλίκων καταγράφονται για τη φετινή χρονιά, η ανάδειξη ως καλύτερου κώουτσ του κ. Σίνου, καθώς κατέκτησε την 3η θέση με ένα σχετικά περιορισμένο σύνολο και με 1-2 έμπειρους παίκτες και με προβλήματα τραυματισμών και αποχωρήσεων λόγω στράτευσης.

Στην τελική φάση της Α κατηγορίας της ΕΚΑΣΘ ξεχώρισαν, επίσης οι: Οικονόμου ως τέταρτος σκόρερς (με 363 πόντους) και ο Ντισλής ως έκτος σκόρερς (με 347 πόντους). Μάλιστα ο Ντισλής αναδείχτηκε και ως δεύτερος μπόμπερς πετυχαίνοντας 56 τρίποντα.

Στα 45 του χρόνια δήλωσε ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση ο Δημήτρης Ντισλής. Ο παίκτης ανακοίνωσε την απόφασή μετά την άνοδο του ΓΑΣ Βασιλικών, στη Γ’ Εθνική, την κατηγορία στην οποία έπαιξε 13 χρόνια και πέτυχε 5877 πόντους. Ο Ντισλής είχε 20,2 πόντους κατά μέσο όρο στη Γ’ Εθνική, ενώ τρεις φορές ανέβηκε στη Β’ με το Στρατώνι το 2010, τον Ηρακλή Κοζάνης το 2013 και το Μακεδονικό το 2018. Ο Ντισλής έπαιξε άλλα τέσσερα χρόνια στη Β’ Εθνική με το Στρατώνι, τον Ηρακλή Κοζάνης, τον Αργοναύτη Καλαμαριάς και τον Πολύγυρο, σημειώνοντας συνολικά 1478 πόντους σε 90 αγώνες.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο