Με γοργούς ρυθμούς και σε απόλυτη συνέπεια με το πρόγραμμα ανάπτυξής της, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ τροφοδότησε τις νέες περιοχές του Δήμου Θέρμης (Ταγαράδες, Αγία Παρασκευή, Σουρωτή και Βασιλικά), σε μία ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 21 Νοεμβρίου 2019.

Στο πλαίσιο της τελετής που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του κοινοτικού καταστήματος Βασιλικών οι ομιλητές υπογράμμισαν με έμφαση το σεβασμό της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στον προγραμματισμό της και την ακριβή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων ανάπτυξης του δικτύου της.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, κ. Θ. Καράογλου, ο οποίος εγκαινίασε το δίκτυο ανάβοντας τη φλόγα φυσικού αερίου, ο Δήμαρχος Θέρμης, κ. Θ. Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Β. Μπούρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Κ. Γιουτίκας, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ, Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, κ. Ι. Καϊτεζίδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Σ. Φάμελλος.

Η εκδήλωση της περασμένης Πέμπτης, αποτελεί μια έμπρακτη ένδειξη ότι η εταιρία ακολουθεί τις δεσμεύσεις της και όπως είχε ανακοινώσει πριν ένα χρόνο, ενέταξε τις νέες κοινότητες του Δήμου μας στο δίκτυό της. Θυμίζουμε ότι στον Δήμο Θέρμης, η σύνδεση των κοινοτήτων στο δίκτυο του φυσικού αερίου, ξεκίνησε από τη Θέρμη, ακολούθησε η Νέα Ραιδεστός και το Τριάδι ενώ στο τέλος του 2017 τροφοδοτήθηκαν ο Τρίλοφος και το Πλαγιάρι και στη συνέχεια το 2018 το Νέο Ρύσιο. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΕΔΑ ΘΕΣΣ το 2020 αναμένεται να ενταχθεί στο δίκτυο διανομής και η Καρδία, ενώ οι επενδύσεις που θα γίνουν στο Δήμο μας, θα ξεπεράσουν συνολικά τα 8,4 εκ. € έως το τέλος του 2023.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Θέρμης εκφράστηκε η ικανοποίηση για την άριστη συνεργασία που υπάρχει με τη διοίκηση της ΕΔΑ ΘΕΣΣ. Αναγνωρίστηκε από όλους τους παρευρισκόμενους η συλλογική προσπάθεια που συντελείται και ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος συνεχάρη τη διοίκηση της Εταιρείας για τη δραστηριότητά της.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τις υπέροχες μελωδίες που χάρισαν σε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση τα μέλη της Ορχήστρας Σαξοφώνων του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης “Ku Klux Sax”.

 

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο