Καταστροφές στο 3ο γυμνάσιο Θέρμης προκάλεσαν άγνωστοι, χθες, ανήμερα του εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821. Συγκεκριμένα, οι άγνωστοι έσχισαν την ελληνική σημαία η οποία ήταν αναρτημένη στον ιστό της αυλής του σχολείου. Επίσης έσπασαν τζάμια καθώς και τον πίνακα αυτόματου ποτίσματος, ενώ έσχισαν και τα προστατευτικά καλύμματα τα οποία ήταν τοποθετημένα στις βάσεις από τις δύο μπασκέτες προκειμένου να προστατεύουν από ατυχήματα. Φεύγοντας, δε, άφησαν ανοιχτές τις βρύσες με αποτέλεσμα να τρέχει συνεχώς νερό επί σχεδόν ένα 24ωρο.

Οι καταστροφές έγιναν αντιληπτές σήμερα το πρωί από την διευθύντρια του σχολείου η οποία μετέβη στην Ασφάλεια Θέρμης και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων. Παράλληλα, ενημέρωσε τη διοίκηση του δήμου για τις ζημιές που σημειώθηκαν στο σχολείο. Αμέσως, μετέβησαν στο 3ο γυμνάσιο ο αντιδήμαρχος Παιδείας Στέλιος Αποστόλου καθώς και ο εκπρόσωπος της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Θέρμης Αχιλλέας Μεταλούλης προκειμένου να καταγράψουν τις ζημιές και να μεριμνήσουν για την άμεση αποκατάστασή τους.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που σχολεία του δήμου μας υφίστανται τέτοιες καταστροφές. Κάποιοι βρίσκουν αυτόν ως τον καλύτερο τρόπο για να διασκεδάσουν την ανία τους, καταστρέφοντας δημόσια περιουσία. Εμείς έχουμε ήδη ενημερώσει την Ασφάλεια Θέρμης και έχει κατατεθεί μήνυση και από τη διευθύντρια του σχολείου. Ο δήμος έχει καταγράψει τις ζημιές και από σήμερα κιόλας ξεκινά την αποκατάστασή τους”, δήλωσε ο αντιδήμαρχος κ. Αποστόλου. 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο