ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

thatriko fthinoporoΜε τη συγγραφική πένα των Ρέππα – Παπαθανασίου, στο ευφυέστατο θεατρικό έργο «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός», άνοιξε όπως είναι γνωστό η αυλαία του Θεατρικού Φθινοπώρου της ΔΕΠΠΑΘ στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης το Σάββατο 6 Οκτωβρίου . Μία μοναδική θεατρική παράσταση που απέσπασε για μία ακόμη φορά το μεγάλο ενδιαφέρον των θεατών.

Το “Καφενείον η Ελλάς”, το σπονδυλωτό θεατρικό έργο, στο οποίο καταγράφονται ιστορικά γεγονότα, ανέβηκε το προηγούμενο τριήμερο  από την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018.

Λίγα λόγια:
Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της, όπως ο πα­ντοδύναμος θεός Κρόνος… γράφει ο Ιάκω­βος Καμπανέλλης στο «Μεγάλο μας Τσίρ­κο». Ένα σπονδυλωτό θεατρικό έργο, στο οποίο καταγράφονται ιστορικά γεγονότα, καυτηριάζοντας συγχρόνως, με χιούμορ, καταστάσεις, ανθρώπους, εξουσίες, ιδεο­λογίες ανατρέποντας τα δεδομένα.
Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Δώρα Σκαρλάτου
Σκηνική & ενδυματολογική επιμέλεια: Σοφία Ιεροδιακόνου
Παίζουν:
Κατερίνα Παπαθεοδώρου, Χριστίνα Τσοντί­λη, Ζωή Μυριανίδη, Τηλεμάχη Ζλατάνου, Λία Τριανταφυλλάκη, Αννίτα Νεστορίδη, Πηνελόπη Χαβιάρη, Μάγδα Χατζηϊωάννου, Σοφία Κολέση, Κωνσταντίνος Παπακωστά­κης, Βαγγέλης Καϊτσιώτης, Δημήτρης Ντελ­μπέρης, Λάμπρος Κρόκος.

Από τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου χαρακτηρίστηκε η συγκεκριμένη παράσταση το”Καφενείον η Ελλάς»” που ανέβηκετις προηγούμενες ημέρες.
Η Εφηβική Θεατρική Ομάδα Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ δίνει συνέχεια στο Θεατρικό Φθινόπωρο του Δήμου μας με το έργο:

paixnidi erwta theatriko«Το παιχνίδι του έρωτα και της τύχης»
Παρασκευή 09, Σάββατο 10 &
Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 | Ώρα 20:00
Εφηβική Θεατρική Ομάδα Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ

Ακολουθεί η παράσταση :

«Το Τελευταίο φύλλο»
Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 | Ώρα 18:00
Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 | Ώρα 11:00 πρωί
Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς
Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20:30. Τηλέφωνα κρατήσεων: 2310 463 423 | 2310 461 655

Εισιτήρια προπωλούνται στη γραμματεία του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης.

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο