Εάν είσαι γονιός που προβληματίζεσαι και αναζητάς δημιουργικούς τρόπους να σχετιστείς με τον/την έφηβο/η και το ρόλο σου, οι εξειδικευμένοι ψυχολόγοι του Κέντρου Πρόληψης Ελπίδα σε καλούν να συμμετάσχεις σε μια νέα βιωματική ομάδα συζήτησης που θα πραγματοποιηθεί σε 10 δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις (χωρίς οικονομική επιβάρυνση), κάθε Τετάρτη, ώρες 16:00-18:00 μ.μ..
Το Κέντρο Πρόληψης Ελπίδα, στο πλαίσιο υποστήριξης της οικογένειας, διοργανώνει τη διαδικτυακή αυτή ομάδα για γονείς με παιδιά στην εφηβεία, με τίτλο «Εφηβεία και γονείς: η πρόκληση των αλλαγών».
Στόχος είναι να αναγνωρίσουν οι γονείς τα δικά τους συναισθήματα, να εξασκηθούν σε δεξιότητες επικοινωνίας, πειθαρχίας και διαχείρισης συγκρούσεων και να κατανοήσουν ότι τα προβλήματα τους μπορεί να συναντιούνται ταυτόχρονα σε πολλές οικογένειες.
Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν γονείς της περιοχής ευθύνης μας (Δήμοι Καλαμαριάς, Θέρμης, Θερμαϊκού, Πυλαίας-Χορτιάτη), με παιδιά στην εφηβεία.
Η θεματολογία αφορά σε έννοιες σχετικές με την διαπαιδαγώγηση των παιδιών και θα προκύψει μέσα από τις ανάγκες των συμμετεχόντων.
Προϋπόθεση για την λειτουργία της ομάδας είναι να συμμετέχουν κατ’ ελάχιστο 8 γονείς.

Έναρξη: Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021
Συντονίστρια: Μελετίδου Λουκία, MSc Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, Βιοθυμική Υπνοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων
Μέθοδος: Βιωματική
Χώρος διεξαγωγής: Διαδικτυακή πλατφόρμα webex
Προθεσμία συμμετοχής : Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2021

Για τη δήλωση συμμετοχής σας, μπορείτε να μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1GRri3Xjr4Q8kq7ngm_qF3zXXnBr8Kl2mh3EhniyGNq8/edit 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο