Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

agora agaphS KARDIA

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης, κατά την οποία οι άνθρωποι διακατέχονται από ένα πνεύμα αλληλεγγύης και κατανόησης προς τις δυσκολίες των συνανθρώπων μας. Η προσφορά αγάπης και η αλληλεγγύη παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο τις Άγιες αυτές μέρες.
Καθώς λοιπόν πλησιάζουν Χριστούγεννα, εποχή που αναμφίβολα αλλάζει τη διάθεσή όλων μας αλλά και δημιουργείται μέσα μας όλο και πιο έντονα η επιθυμία να βοηθήσουμε όσους έχουν πραγματική ανάγκη, η Ομάδα Αγάπης του Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού Γεννήσεως της Θεοτόκου διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά τη “Χριστουγεννιάτικη Αγορά Αγάπης”. Ειδικότερα, η Ομάδα Αγάπης του Φιλόπτωχου Ταμείου του Ι.Ν.Γεννήσεως της Θεοτόκου Καρδίας, πιστεύοντας πως η αγάπη, η αλληλεγγύη, το πνεύμα της ανιδιοτελούς προσφοράς, η ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον και όλη η λάμψη των Χριστουγέννων είναι απαραίτητο να φωτίζουν τις καρδιές μας και φέτος με το φως της φιλανθρωπίας, χωρίς να επιτρέπουν στη φλόγα του ανθρωπισμού να σβήσει, απευθύνει κάλεσμα ανθρωπιάς και αγάπης για τη συμμετοχή όλων στη “Χριστουγεννιάτικη Αγορά Αγάπης ” , το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 , στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού στην Δημοτική Κοινότητα Καρδίας.

Ας μην ξεχνάμε πως η προσφορά δεν  είναι μέρος του εορτασμού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Αντίθετα είναι μέρος της ανθρώπινης καθημερινότητας στην οποία ο καθένας μας πάντα θα συναισθάνεται την ανάγκη του άλλου και θα προσφέρει ότι μπορεί.
Τούτες τις δύσκολες μέρες της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας, που όλα συμβαίνουν σε υπερθετικό βαθμό: περισσότερη φτώχεια, περισσότερη ανεργία, περισσότερος φόβος και αγωνία για το μέλλον, η Ομάδα Αγάπης του Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού Καρδίας μας καλεί να σκεφτούμε τους χιλιάδες συνανθρώπους μας, μικρούς και μεγάλους, που μας έχουν πραγματικά ανάγκη, Οι ώρες λειτουργίας της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς στην Καρδία είναι:
To Σάββατο από τις 17.00 έως τις 21.00 το βράδυ και την Κυριακή από τις 10.00- το πρωί έως τη 13.30 το μεσημέρι.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window