Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις|

Το επίκαιρο θέμα της ενδοοικογενειακής βίας συζητείται σε άλλη μία διαδικτυακή εκδήλωση του Συμβουλίου Νέων Δήμου Θέρμης. Ο Τοπικός Κύκλος Θέρμης – Τριαδίου σε συνεργασία με τη δράση “Λύσε τη Σιωπή” καλούν ειδικούς επιστήμονες για να μας ενημερώσουν και να συζητήσουμε για την αύξηση των περιστατικών οικογενειακής βίας που έχει παρατηρηθεί κατά τη διάρκεια της καραντίνας και για τους τρόπους που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο αυτό σε προσωπικό ή κοινωνικό επίπεδο. Η εκδήλωση με τίτλο ”Η ενδο-οικογενειακή βία στην περίοδο της πανδημίας’’ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 19:00.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, το ερέθισμα για τη διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής δόθηκε λόγω των στοιχείων σχετικά με τον ιδιαίτερα αυξημένο αριθμό περιστατικών ενδο-οικογενειακής βίας, τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας στις 25 Νοεμβρίου που ήταν και η παγκόσμια ημέρα κατά της βίας απέναντι στις γυναίκες.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι η εκπαιδευτικός και επικεφαλής της δράσης ‘’Λύσε τη Σιωπή’’ Ανατολή Κωνσταντινίδου, η ψυχολόγος Ντίνα Μανέκου, η δικηγόρος Θάλεια Νάστα καθώς και και ο ιατροδικαστής Κωνσταντίνος Ζησόπουλος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής zoom. Θα μεταδοθεί live μέσω της σελίδας του Συμβουλίου Νέων του Δήμου Θέρμης στο Facebook και είναι ανοικτή για όλους


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο