Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|


Η ορχήστρα kuKluxSax του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης φροντίζει ώστε να μένουμε στο δήμο μας, να Μένουμε Σπίτι με ασφάλεια, αλλά και με ποιότητα ζωής. Κι επειδή όλοι αγαπάμε και στηρίζουμε τον πολιτισμό, με την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία των μελών της ορχήστρας τον φέρνουμε σε κάθε σπίτι μέσα από ένα όμορφο μουσικό πρόγραμμα.

Τα μέλη της Ορχήστρας του Δήμου μας, δημιούργησαν  ένα βίντεο όπου παίζουν μουσική από το σπίτι, με στόχο να προσφέρουν μια διέξοδο ψυχαγωγίας στους συνδημότες μας, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την καταπολέμηση  της πανδημίας του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα στο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=NgyiWIU1pEE&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1qBkZ_XQdiENyfjpNSrlTj5lUwCFr5Lea9dmLdcmctKe3MvkEXYY6CWww του youtube, όλοι οι πολίτες μπορούν να παρακολουθήσουν το βίντεο ένα συμβολικό κομμάτι και να ψυχαγωγηθούν με το “I FEEL GOOD” του James Brown.

Παράλληλα ετοιμάζεται και ένα νέο κομμάτι το οποίο και θα σας παρουσιάσουμε επίσης στο site του Δήμου μας.

Τη δύσκολη για όλους μας στιγμή, ο πολιτισμός και οι τέχνες είναι ένα καταφύγιο για όλους μας αλλά και ένα μέσο έκφρασης και επικοινωνίας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα μέλη της ορχήστρας μας, που αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά την μοναδικότητα σ΄αυτό που κάνουν μεθοδικά εδώ και 13 χρόνια μέσα στους κόλπους του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης και την θέληση να μοιραστούν την θετική τους ενέργεια με την κοινωνία συμβάλλοντας θετικά στην αντιμετώπιση των δύσκολων συνθηκών που βιώνουμε όλοι μας.

ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΣΑΞΟΦΩΝΩΝ Δ.Ω.Θ KUKLUXSAX «ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο