paidi kai thalassa 5Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας και των εγγραφών βρίσκεται η ΔΕΠΠΑΘ, ώστε να ξεκινήσει τη προσεχή Δευτέρα το πρόγραμμα Μαζικού Αθλητισμού «Παιδί & Θάλασσα», που υλοποιείται με επιτυχία κάθε χρόνο, με στόχο τη δημιουργική ψυχαγωγία των παιδιών κατά την περίοδο των θερινών διακοπών των σχολείων. Όπως όλα δείχνουν και φέτος το παιδί και θάλασσα προσελκύει το μεγάλο ενδιαφέρον παιδιών από όλους του οικισμούς του Δήμου Θέρμης, αφού νωρίς σήμερα το πρωί, είχαν ολοκληρώσει την εγγραφή τους περισσότερα από εκατόν εβδομήντα παιδιά του Δήμου μας.

Από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 και έως την Παρασκευή 14 Ιουλίου εκατοντάδες παιδιά του Δήμου Θέρμης θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε αθλητικές δραστηριότητες και  παιχνίδια στη θάλασσα καθώς και σε ποικίλες ημερήσιες εκδρομές. Σκοπός του προγράμματος είναι η εξοικείωση των παιδιών με το νερό, ώστε να αποβάλλουν τις φοβίες τους μέσω του ομαδικού παιχνιδιού και παράλληλα, να βελτιώσουν  τις ικανότητες τους, στην επίπλευση και στην κολύμβηση. Να θυμίσουμε ότι τα παιδιά, καλλιεργώντας το ομαδικό και αθλητικό πνεύμα, απασχολούνται με μια σειρά αθλητικών δραστηριοτήτων, έρχονται σε επαφή με διαφορετικά είδη αθλημάτων, απολαμβάνοντας ώρες ξεγνοιασιάς και ψυχαγωγίας, αφού το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με ομαδικά παιχνίδια στη θάλασσα και στην αμμουδιά (beach Volley, beach Soccer).

MPALES PAIDI KAI THALASSAΤα παιδιά συνοδεύονται από γυμναστές, ναυαγοσώστες και συνοδούς του προγράμματος, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και συνοδός – ιατρός. Η μετακίνηση θα γίνεται  με λεωφορεία , από τα σημεία συνάντησης-εκκίνησης ανά οικισμό, προς στην παραλία Βεργιά, στη Ν. Καλλικράτεια Χαλκιδικής και επιστροφή.  Στο πρόγραμμα συμμετέχουν παιδιά δημοτών και κατοίκων Θέρμης που έχουν γεννηθεί τα έτη 2003 έως 2010.

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο