Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου, της Δημοτικής Αρχής Θέρμης αλλά και πλήθος κόσμου ευχαρίστησαν τους εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Θέρμης, για την προσφορά και την πλούσια δράση τους στο Δήμο μας. Με ιδιαίτερες αναφορές στο σπουδαίο εθελοντικό τους έργο, το οποίο τους κατατάσσει ανάμεσα στα πιο ενεργά στελέχη  της τοπικής κοινωνίας σε θέματα πολιτικής προστασίας καθώς και στο πεδίο αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών, οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Θέρμης πραγματοποίησαν την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

Κοινή διαπίστωση των παρευρισκομένων αποτέλεσε η σημαντική δράση που αναπτύσσει η Ομάδα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Θέρμης στην τοπική μας κοινωνία, που αποδεικνύεται συχνά καθοριστικός παράγοντας έγκαιρης και αποδοτικής επέμβασης, προς όφελος της δασοπυρόσβεσης και δασοπροστασίας, ενώ έχει αποφασιστική συμβολή στη διαμόρφωση περιβαλλοντικής συνείδησης και οικολογικής δράσης για την ευρύτερη κοινωνία μας.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλειος Μουστάκας κατά το σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε για μία ακόμη φορά την εκτίμησή του στην Εθελοντική Ομάδα, για την πολύτιμη συμβολή της στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θέρμης.
Οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας και διαθέτουν υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στο κοινωνικό μας σύνολο. Επιτρέψτε μου, με την ευκαιρία που δίνεται σήμερα,  να ευχαριστήσω για την εξαιρετική συνεργασία προσωπικά τον Πρόεδρο κ.Κώστα Κουγιουμτζίδη, καθώς και όλα τα μέλη της Ομάδας και για την ενεργό τους συμπαράσταση στην κοινωνία και τους συνδημότες μας. Το σημαντικό παράδειγμά όλων των Εθελοντικών Ομάδων που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Δήμο Θέρμης αλλά και ευρύτερα, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή, ολοένα και περισσότερων δημοτών στην εθελοντική δράση και προσφορά. Οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Θέρμης, έχουν αποδείξει πολλές φορές τη σημαντική συμβολή τους στην τοπική κοινωνία. Σας ευχαριστούμε λοιπόν για αυτή την ενεργό δράση σας στην αντιμετώπιση και διαχείριση έκτακτων προβλημάτων και κρίσεων και σας διαβεβαιώνω ότι για “εμάς” αποτελείτε έναν “πολύτιμο συνεργάτη”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Μουστάκας.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Βουλευτές κ.κ Σάββας Αναστασιάδης και Δημήτρης Βαρζόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Πάλλας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ζωή Γεωργαλή, Στέλιος Γκιζάρης και Σωκράτης Σαμαράς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Βιογιατζής, Κώστας Τιτέλης και Σταύρος Κουγιουμτζίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων Θέρμης κ. Ευστάθιος Πιστέλας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εθελοντικών ομάδων κ. Δημήτρης Νάκος, καθώς και πλήθος Εθελοντικών Ομάδων αλλά και απλών πολιτών.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window