Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Στην προμήθεια τροφών ύψους 4 χιλιάδων ευρώ, ώστε να υποστηριχθούν  όσα αδέσποτα ζώα δεν βρίσκουν εύκολα τροφή, λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας των πολιτών για προστασία από τον COVID-19, προχώρησε ο Δήμος Θέρμης.
Ειδικότερα, ο Δήμος Θέρμης προμηθεύτηκε με τις απαιτούμενες ζωοτροφές, συνολικά 280 τσουβάλια, που μοιράστηκαν σε ΣΥΠΠΑΖΑΘ,  φιλοζωικές Οργανώσεις του Δήμου μας και εθελοντές φιλόζωους συμπολίτες μας.


Αναλυτικά, 140 τσουβάλια δόθηκαν στο ΣΥΠΠΑΖΑΘ, προκειμένου να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των αδέσποτων ζώων τις δύσκολες μέρες της καραντίνας και η υπόλοιπη αντίστοιχη ποσότητα διατίθενται σε Φιλοζωικές οργανώσεις, αλλά και εθελοντές ζωόφιλους συμπολίτες μας, οι οποίοι στο μέτρο του δυνατού και τηρώντας πάντα τα μέτρα ασφαλείας, ανέλαβαν τη σίτιση των αδέσποτων ζώων στο Δήμο μας.
Ο Δήμος Θέρμης πέρα από την ετήσια επιχορήγηση προς το ΣΥΠΠΑΖΑΘ, προχώρησε στην επιπλέον εξασφάλιση τροφής και φροντίδας των αδέσποτων ζώων, καλώντας όλους τους φιλόζωους συνδημότες μας να συμμετάσχουν στον ευγενή αυτό σκοπό και σε μία προσπάθεια να προστατευθούν και να υποστηριχθούν όσα ζώα δεν βρίσκουν εύκολα τροφή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Στέλιος Γκιζάρης αναφερόμενος στην πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, τόνισε πως “σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία κανείς δεν πρέπει να μείνει αβοήθητος. Οφείλουμε να δείξουμε την αλληλεγγύη, την φροντίδα αλλά και τον πολιτισμό μας”.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο