Ο εθελοντισμός ευδοκιμεί στην Καρδία κι αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς με την πρώτη ματιά, παρατηρώντας τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει στο δημόσιο χώρο, σε πάρκα, πεζοδρόμια, γέφυρες κ.λπ. Ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κοινότητα δεν θα μπορούσε να διαφύγει του ενδιαφέροντος των εθελοντών. Έτσι, με κεντρικό σύνθημα ”Θέλεις φέτος να στολίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ; Αν σου περισσεύει ένα στολίδι έλα να το κρεμάσεις στο δέντρο με την κούνια στη γέφυρα”, εθελοντές κάτοικοι της Καρδίας αποφάσισαν να προχωρήσουν στο στολισμό ενός δένδρου σε κεντρικό σημείο του χωριού, πέρα από τον εορταστικό διάκοσμο που τοποθετεί ο δήμος. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας τους οι εθελοντές καλούν μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στη διαδικασία, ώστε να γίνουν όλοι συμμέτοχοι στο εορταστικό κλίμα των ημερών, έστω και υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

Η προσέλευση γίνεται με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων προφύλαξης και τα πρώτα χριστουγεννιάτικα στολίδια στο δένδρο έχουν ήδη τοποθετηθεί.

Πέρα από την πρωτοβουλία των εθελοντώνο δήμος Θέρμης ξεκίνησε να τοποθετεί τον εορταστικό διάκοσμο σε ολόκληρη την Κοινότητα. Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Καρδίας Ιωακείμ Τρικαλιάρης, σε συνεννόηση με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Συντήρησης και Αυτεπιστασίας Βασίλη Μουστάκα, έχουν φροντίσει ώστε να τοποθετηθεί ένα ακόμη χριστουγεννιάτικο δένδρο, καθώς και εορταστικός διάκοσμος στο νέο πάρκο βιοποικιλότητας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο