Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Helping HandsΣτη διάθεση όλων των κατοίκων του Δήμου Θέρμης που  αισθάνονται την ανάγκη να αναζητήσουν στήριξη για την αντιμετώπιση μικρών ή μεγάλων προβλημάτων της καθημερινότητάς τους είναι το Γραφείο Συμβουλευτικής & Ψυχοκοινωνικής Στήριξης που φιλοξενείται εντός της δομής του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΑΓΚΑΛΙΑ-ΖΩ», Ταβάκη 28, στη Θέρμη. Τηλ. Επικοινωνίας: 2310 46 56 96.

Το Γραφείο Συμβουλευτικής και Ψυχοκοινωνικής Στήριξης στελεχώνεται από ειδικούς επιστήμονες, ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, οι οποίοι σε συνεργασία με το επιστημονικό προσωπικό των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής του Δήμου μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής – κέντρα υγείας, κέντρα ψυχικής υγείας και πρόληψης εξαρτήσεων, κοινωνικά ιατρεία, ΜΚΟ, εθελοντές – συνδράμουν την αντιμετώπιση των οξυμένων κοινωνικών προβλημάτων. Στόχος του είναι η εφαρμογή προγραμμάτων πρόληψης αλλά και αντιμετώπισης της ψυχικής & κοινωνικής υγείας των κατοίκων του δήμου μας. Μέλημα του Γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχοκοινωνικής Στήριξης, επίσης, είναι η καταγραφή και μελέτη των αναγκών των δημοτών και η συνεργασία με υπηρεσίες και φορείς εντός κι εκτός Δήμου ώστε ν’ αντιμετωπιστούν οι ανάγκες αυτές όσο το δυνατόν καλύτερα .


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Ανακοινώσεις, Ενημέρωση|

 αφισα συμβουλευτικής τελικό Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Θέρμης απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους της περιοχής, που αισθάνονται την ανάγκη να αναζητήσουν στήριξη για την αντιμετώπιση μικρών ή μεγάλων προβλημάτων της καθημερινότητάς τους.

 Αν χρειάζεστε βοήθεια…..

…για να διαχειριστείτε κάποιο οικογενειακό σας πρόβλημα
…για να μπορέσετε να στηρίξετε καλύτερα τα παιδιά σας

…για να αντιμετωπίσετε μια σοβαρή οικονομική σας κρίση

…για να υποστηριχθείτε στην εύρεση εργασίας
…για να πληροφορηθείτε για τα κοινωνικά προγράμματα που σας αφορούν
…για να αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας
…για να βοηθήσετε κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο ή γείτονα που είναι εγκαταλειμμένος ή κινδυνεύει
…για να μάθετε που μπορείτε να βρείτε υποστήριξη για τη δυσκολία που (περισσότερα…)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window