giagiadesxristougennaΤο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Θέρμης στόλισαν οι κυρίες του γυναικείου τμήματος του ΚΑΠΗ. Σήμερα το πρωί, στην πλατεία Παραμάνα, την κεντρική πλατεία του οικισμού, ο πρόεδρος της κοινότητας Σωτήρης Βογιατζής που είχε το συντονισμό, το τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας με το καλαθοφόρο γερανό και οι κυρίες του ΚΑΠΗ στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Επίσης, έδωσαν το καλό παράδειγμα σε όλους μας, αφού συμμετέχοντας στην καμπάνια του δήμου Θέρμης για την ανακύκλωση, κατασκεύασαν μόνες τους τα στολίδια από 100{9277431203aab0aa2421f575dad9809b2ce7438027171783f545e8a654977a78} ανακυκλώσιμα υλικά. Κάτω από το όμορφα στολισμένο δέντρο, που θα ανάψει την επόμενη Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, η ΔΕΠΠΑΘ σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα μαζεύει παιχνίδια για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, ενώ σε όλες τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης θα συγκεντρώνονται φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου Θέρμης.


χριστ 3χριστ4Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα, που διοργανώνει η ΔΕΠΠΑΘ σε όλους τους οικισμούς του Δήμου Θέρμης, ξεκινά από σήμερα. Στις 18:00 τα χριστουγεννιάτικα φώτα θα ανάψουν, στο Κέντρο Πολιτισμού Ν. Ραιδεστού. Την εκδήλωση πλαισιώνουν τα τμήματα εικαστικών, η παιδική χορωδία αλλά και η χορωδία ενηλίκων της Ν. Ραιδεστού.
Αύριο Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, στις 18:00 ανάβουν τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια στην Καρδία. Εκεί συμμετέχουν τα τμήματα εικαστικών της ΔΕΠΠΑΘ “Ο Ευμένης”, οι Ενοριακές Νεανικές Ομάδες Ι.Ν. Γεννήσεως της Θεοτόκου Καρδίας και ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίας θα προσφέρουν τα κεράσματα, ενώ ο Σύλλογος Δράσεων Κατοίκων Καρδίας θα παρασύρει όλους στο χορό με παραδοσιακά και νεανικά τραγούδια από DJs.
χριτ1Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου αναβιώνει το “γλυκό” έθιμο της Βαρβάρας, στην αυλή του Πολιτιστικού Συλλόγου, ενώ το απόγευμα, στις 17:00 στο Τριάδι θα ανάψει το δέντρο των Χριστουγέννων. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν το τμήμα εικαστικών του Κέντρου Πολιτισμού Τριαδίου, ο σύλλογος Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Τριαδίου “Ο Αγιος Γεώργιος”, η Ελληνική Οργάνωση Πρόνοιας & Ισότητας “Πνοή Ελπίδας ” και η Χορωδία Ενηλίκων Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Τριαδίου.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο