Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Τη μητέρα, την πιο όμορφη λέξη στα χείλη της ανθρωπότητας πρόκειται να τιμήσουν στην Αγία Παρασκευή, σε μία όμορφη γιορτή, που διοργανώνουν ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής και η Κοινότητα.
Τη Μητέρα , την τράπεζα στην οποία καταθέτουμε όλους μας τους πόνους και τις ανησυχίες μας, τη γυναίκα που είναι ο φύλακας άγγελος ενός παιδιού όσα χρόνια κι αν περάσουν και όχι η γυναίκα που θα φέρει απλά ένα παιδί στον κόσμο. Τη γυναίκα που από τη στιγμή της σύλληψης, της γέννησης, ή της πρώτης ματιάς, σπάει το εγώ και γίνεται εσύ. Τη γυναίκα που μας αποδέχεται γι αυτό που είμαστε και όχι γι’ αυτό που θα ήθελε να γίνουμε.Τη γυναίκα που βλέπει το παιδί της πίσω από κλειστές πόρτες και το προστατεύει από ανοιχτά παράθυρα. Αυτή τη γυναίκα, τη μητέρα, που ξέρει να θεραπεύει με την αγκαλιά της, την αγάπη της και με το μαγικό φιλί της, θα τιμήσουν το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 στην Κοινότητα Αγίας Παρασκευήςμε μία ειδική εκδήλωση – αφιέρωμα που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Κέντρου Πολιτισμού και ώρα 17.30 το απόγευμα.

Την επόμενη ημέρα Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 με κεντρικό σύνθημα  «Να είσαι εκεί για τον Άλλο. Δώσε Αίμα. Μοιράσου τη ζωή», η Κοινότητα Αγίας Παρασκευής διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία επίσης στο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού.
Η προσφορά αγάπης στο συνάνθρωπο ξεκινά στις εννέα το πρωί (9πμ)  και αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το μεσημέρι.
Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια πράξη αγάπης για τον συνάνθρωπό μας, που κρύβει μάλιστα οφέλη και για τον ίδιο μας τον εαυτό. Άλλωστε ο εθελοντής αιμοδότης έχει την ηθική ικανοποίηση ότι βοηθά να σωθεί μια ζωή,  ότι κάνει το χρέος του απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και παράλληλα συμβάλει στο να υπάρχει επάρκεια αίματος. Την ίδια ώρα όμως βοηθά και τον οργανισμό του, απλά δίνοντας αίμα.
Ας ξεπεράσουμε λοιπόν τους φόβους μας, ας ενημερωθούμε σωστά και ας


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο