Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις|

Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα «Το μέλλον που θέλουμε – Βιώσιμη διαχείριση πόρων», διοργανώνεται από την Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. Στο διαγωνισμό καλούνται να συμμετέχουν μαθητές/τριες των Γυμνασίων και Λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Μακεδονίας. Η περιοχή από όπου θα πρέπει να προέρχεται το φωτογραφικό υλικό που θα υποβληθεί είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι κατηγορίες του διαγωνισμού είναι οι εξής:

ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Ο σκοπός του διαγωνισμού είναι η συμμετοχή του κοινού μέσω της ενασχόλησης με την τέχνη της φωτογραφίας, στην προβολή της Βιώσιμης Διαχείρισης των Πόρων και στην προώθηση εναλλακτικών τρόπων ζωής στις πόλεις, συμβάλλοντας έτσι στην αειφόρο ανάπτυξη και την παγκόσμια συνεργασία. Ο διαγωνισμός επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει τους νέους προκαλώντας τους να γίνουν δημιουργικοί και να καταγράψουν τον τρόπο που βλέπουν οι ίδιοι το μέλλον.

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει στον διαγωνισμό με την υποβολή μέχρι τριών (3) φωτογραφιών και όχι παραπάνω από δύο (2) ανά κατηγορία Οι φωτογραφίες θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@anatoliki.gr ή σε δίσκο DVD ή σε USB STICK στη διεύθυνση 1ο χλμ Θερμης-Τριαδίου, Gold Center αρ.9, ΤΚ 57001, ΤΘ 60497.

Για τους Όρους και την αναλυτική περιγραφή του διαγωνισμού πατήστε εδώ

Δήλωση Συμμετοχής

Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα (Συμπληρώνεται σε περίπτωση που ο συμμετέχοντας δεν έχει ταυτότητα).

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από 15 Ιανουαρίου έως 31 Μαρτίου 2019

ΒΡΑΒΕΙΑ

Στις καλύτερες φωτογραφίες απονέμονται:

Στο 1ο βραβείο της κριτικής επιτροπής για την καλύτερη φωτογραφία από τους μαθητές/τριες του Γυμνασίου μια 1 ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.
Για το 1ο βραβείο της κριτικής επιτροπής στην καλύτερη φωτογραφία για τους μαθητές & μαθήτριες Λυκείου μια 1 ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Οι βραβευμένες φωτογραφίες του διαγωνισμού θα εκτεθούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για το σκοπό αυτό.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window