Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

kdap meaΤις περιπέτειες του Οδυσσέα παρακολούθησε στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Μ. Αναγνωστάκης», ομάδα παιδιών ΑμεΑ του ΚΔΑΠμεΑ «ΑΓΚΑΛΙΑ-ΖΩ». Στόχος του ΚΔΑΠ ήταν πέρα από την ψυχαγωγία των παιδιών, να λειτουργήσει και εκπαιδευτικά η παράσταση και να τους καλλιεργήσει τρόπους συμπεριφοράς και αξίες,  αλλά και να αναπτύξει τη δημιουργικότητά τους.

Ειδικότερα στο πλαίσιο του φεστιβάλ «ThessPuppet 2017, Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας» τα παιδιά απόλαυσαν το έργο «Η Οδύσσεια». Μια παράσταση κουκλοθεάτρου, σκιών και αφήγησης με ζωντανή μουσική, από την ομάδα «Κουκλοθέατρο ΟΥΠΣ!».
Παιδιά και εκπαιδευτικοί στολίστηκαν με ένα φωτεινό χαμόγελο στα πρόσωπά τους, για την πολύτιμη ευκαιρία που τους δόθηκε να παρακολουθήσουν μία παράσταση με ενέργεια, τρυφερότητα και χιούμορ, που μας μαθαίνει πως «όσα τέρατα και αν συναντήσουμε στον δρόμο μας, η θέληση μας να συνεχίσουμε θα μας οδηγεί πάντα πιο πέρα από αυτά!».
Μετά το τέλος της παράστασης τα παιδιά με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους, έκαναν συνειρμούς απίστευτους, ενώ ο ενθουσιασμός τους ήταν αμείωτος από την έναρξη έως την ολοκλήρωση του έργου, κάτι που μας απέδειξε,  ότι και το απόλαυσαν και το χάρηκαν ιδιαίτερα.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window