Εκδηλώσεις, Ενημέρωση|

afisaΤο πρώτο καφέ της χρονιάς με τίτλο «Ηλεκτρονική υγεία: Η νέα τεχνολογία, σύγχρονο εργαλείο του γιατρού χρήστη, στην υπηρεσία των χρονίως πασχόντων και στη δημιουργία συνθηκών αξιοπρεπούς γήρανσης» και εισηγητές τον Νίκο Μαγκλαβέρα, Καθηγητή Ιατρικής Πληροφορικής ΑΠΘ, Διευθυντή Εργαστηρίου Πληροφορικής Βιο-δεδομένων μεγάλης κλίμακας INEB/EKETA και την Νίκη Σταυρογιάννη, Επιμελήτρια Αιματολογικής Κλινικής και ΜΜΜΟ, ΓΝ «Γ. Παπανικολάου», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015, στις 18.30, στο Γαλλικό Ινστιτούτο (Λεωφόρος Στρατού 2Α, τηλ.: 2310 821231). Συντονίζει η Λέλα Κεσίδου, δημοσιογράφος εξειδικευμένη σε θέματα υγείας. Η είδοδος είναι ελεύθερη

Ο θεσμός των «Καφέ της Επιστήμης», η επιτυχημένη συνεργασία του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, του Βρετανικού Συμβουλίου και του ΝΟΗΣΙΣ συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια, έχοντας πραγματοποιήσει από το 2006 περισσότερες από 55 συναντήσεις με θεματικές από την αρχιτεκτονική και την αστρονομία, μέχρι τα ηλιακά καύσιμα και την ευγονική.

Το «Καφέ της Επιστήμης» καλωσορίζει το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Βιοεπιστημών (ΙΝΕΒ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), ως νέο συνεργάτη στον επόμενο κύκλο συναντήσεων με θέμα «Πληροφορική και Υγεία».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των συναντήσεων μέχρι τον Μάιο 2015 μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του ΝΟΗΣΙΣ.

Πληροφορίες:
ΝΟΗΣΙΣ, 6ο χμ Θεσσαλονίκης – Θέρμης
Ελισάβετ Κωνσταντίνου, υπεύθυνη Επικοινωνίας & Προβολής
Τηλέφωνο: 2310 483 000, εσωτερικό 105 (Δευτέρα-Παρασκευή, 9.00-15.00)
e- mail: konstantinou@noesis.edu.gr
www.noesis.edu.gr
www.facebook.com/NoesisScienceCenter


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window