Αγαπητοί συμπολίτες μου

Αυτά τα Χριστούγεννα είναι για όλους μας διαφορετικά. Η πανδημία του κορωνοϊού SARS-CoV-2 μάς υποβάλλει σε περιορισμούς. Μας υποχρεώνει να ξεχάσουμε για φέτος αγαπημένες συνήθειες και έθιμα, να τηρούμε αποστάσεις, να μείνουμε μακριά ακόμη και από αγαπημένα μας πρόσωπα. Αυτός είναι, όμως, ο πλέον ασφαλής τρόπος ώστε, όσα στερούμαστε φέτος, να τα απολαύσουμε του χρόνου, όλοι μαζί, χωρίς καμία απουσία.

Αυτές τις μέρες η σκέψη όλων μας είναι κοντά στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και σε όλους τους εργαζόμενους στον τομέα της Υγείας. Τους ευγνωμονούμε και τους ευχαριστούμε. Είναι κοντά και σε όσους υποφέρουν από την ασθένεια της εποχής, αλλά και από οποιαδήποτε άλλη και τους ευχόμαστε να αναρρώσουν το ταχύτερο. Μια από τις πλέον συνηθισμένες χριστουγεννιάτικες ευχές για “υγεία”, φέτος είναι πραγματικά ξεχωριστή.

Συμπολίτες μου

Είμαι βέβαιος ότι μέσα από τη συλλογική προσπάθεια θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη, τη μάχη της ζωής και η περιπέτεια που ζούμε θα αποτελέσει σύντομα ανάμνηση. Εκ μέρους του δημοτικού συμβουλίου και όλων των εργαζομένων στο δήμο μας, σας εύχομαι χρόνια πολλά, υγεία, αγάπη, αλληλεγγύη και μια πολύ καλύτερη νέα χρονιά.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο