ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Τους αγώνες Χειροσφαίρισης  Δημοτικών Σχολείων Ανατολικής Θεσσαλονίκης φιλοξένησε ο Δήμος Θέρμης στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βασιλικών “Στέλιος Πιπινίκας. Πεντακόσια δεκατρία παιδιά συμμετείχαν στο αγωνιστικό αυτό διήμερο που πραγματοποιήθηκε στα Βασιλικά, από τη Δευτέρα 17 έως την Τετάρτη 19/2. Συγκεκριμένα, πήραν μέρος σαράντα ομάδες αγοριών και κοριτσιών από δεκαπέντε Δημοτικά Σχολεία της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Για την πραγματοποίηση των αγώνων εργάστηκαν τόσο τα στελέχη της η ΔΕΠΠΑΘ που διέθεσε αθλητικό υλικό και προσωπικό, όσο και οι εθελοντές και οι Αναπτυξιακοί Προπονητές του ΟΡΦΕΑ ΣΟΥΡΩΤΗΣ.
Μάλιστα, σε επιστολή της προς τη ΔΕΠΠΑΘ, η κ. Παναγιώτα Καφετζή, Περιφερειακή Διευθύντρια ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους προπονητές του ΟΡΦΕΑ ΣΟΥΡΩΤΗΣ Εύη Μπουντούλα, Δημοσθένη Μπαλέτα και Μίλτο Νάση που συμμετείχαν εθελοντικά στη διοργάνωση καθώς και τον Κλεόβουλο Αλεξιάδη από τη ΔΕΠΠΑΘ. Οι σχολικές αθλητικές δραστηριότητες αποτελούν ένα μέσο εξάσκησης και αφομοίωσης κινητικών δεξιοτήτων, καλλιεργούν ηθικές αξίες, εξασκούν την αυτοπεποίθηση, τις δεξιότητες επικοινωνίας, διαμορφώνουν προσωπική ταυτότητα και μετατρέπουν την ψυχαγωγία και τη χαρά συμμετοχής σε εργαλεία γνώσης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο