Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Τη μητέρα, την πιο όμορφη λέξη στα χείλη της ανθρωπότητας πρόκειται να τιμήσουν στην Αγία Παρασκευή, σε μία όμορφη γιορτή, που διοργανώνουν ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής και η Δημοτική Κοινότητα.
Τη Μητέρα , την τράπεζα στην οποία καταθέτουμε όλους μας τους πόνους και τις ανησυχίες μας, τη γυναίκα που είναι ο φύλακας άγγελος ενός παιδιού όσα χρόνια κι αν περάσουν και όχι η γυναίκα που θα φέρει απλά ένα παιδί στον κόσμο.


Τη γυναίκα που δε θα διστάσει να μαζέψει τα κομμάτια σου ακόμα κι αν αυτή ματώσει. Τη γυναίκα που από τη στιγμή της σύλληψης, της γέννησης, ή της πρώτης ματιάς, σπάει το εγώ και γίνεται εσύ. Τη γυναίκα που μας αποδέχεται γι αυτό που είμαστε και όχι γι’ αυτό που θα ήθελε να γίνουμε. Τη γυναίκα που βλέπει το παιδί της πίσω από κλειστές πόρτες και το προστατεύει από ανοιχτά παράθυρα. Αυτή τη γυναίκα, τη μητέρα, που ξέρει να θεραπεύει με την αγκαλιά της, την αγάπη της και με το μαγικό φιλί της, θα τιμήσουν την ερχόμενη Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 στη Δημοτική Κοινότητα Αγίας Παρασκευής, με μία ξεχωριστή εκδήλωση που επιμελήθηκε η Πρόεδρος κ. Μαρία Τζιουβάκα και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού της περιοχής και ώρα 10 πμ,  αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης Κεντρική Ομιλήτρια θα είναι η έφορος εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Μαρία Δημητρίου.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window