Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Υγειονομική κάλυψη στο ¨γύρο της Νέας Ραιδεστού” παρείχαν οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Θέρμης.
Συγκεκριμένα η Ομάδα διέθεσε τέσσερις εθελοντές της, προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά και χωρίς προβλήματα ο “γύρος της Νέας Ραιδεστού” , ενώ ήταν  πανέτοιμη και πλήρως  εξοπλισμένη ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό παρουσιαζόταν στο πλαίσιο της εκδήλωσης.
Όπως είναι γνωστό με αποκλειστικό στόχο την διάδοση της ποδηλασίας στη πόλη διοργανώθηκε μία ξεχωριστή εκδήλωση στη Δημοτική Κοινότητα της Νέας Ραιδεστού, το περασμένο Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, με τίτλο «Ο Γύρος της Νέας Ραιδεστού με ποδήλατο».

Η εκκίνηση δόθηκε μπροστά από γνωστό καφέ της περιοχής ενώ η απόσταση που διανύθηκε ήταν μεγάλη αφού έφτασε τα 200 χλμ «Brevet Νέας Ραιδεστού». Η εκκίνηση για τους αθλητές δόθηκε στις 9.00 το πρωί του περασμένου Σαββάτου ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε μία εύκολη και όμορφη ποδηλατοβόλτα 2,5 χιλιομέτρων περιμετρικά του χωριού, με την συνοδεία των διοργανωτών και εκπροσώπων του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης η οποία ήταν ανοιχτή σε όλους τους συνδημότες μας, μικρούς και μεγάλους που αγαπούν το ποδήλατο.


Η εκδήλωσε αποτέλεσε μία ιδανική αφορμή για να σκεφτούμε πώς το ποδήλατο μπορεί να γίνει  συνώνυμο της αστικής μας κουλτούρας, δεδομένου ότι σε όλη την Ευρώπη , ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν το ποδήλατο για τις μετακινήσεις τους.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους Εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας Θέρμης που για μία ακόμη φορά με χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών της συγκεκριμένης εκδήλωσης  και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για την επιτυχή διεξαγωγή του “γύρου της Νέας Ραιδεστού με ποδήλατο”.

 


Κοινοπόιηστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window