ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Την εκστρατεία Sail for Pink στηρίζει για άλλη μια φορά ο δήμος Θέρμης και οι κοινωνικές του υπηρεσίες. Φέτος, το Sail for Pink “βγήκε στο διαδίκτυο” και συνεχίζει να μεταδίδει το μήνυμα πως “ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί αν διαγνωστεί έγκαιρα”. Την εκστρατεία στηρίζει ο δήμος Θέρμης μετά από πρωτοβουλία του Κέντρου Κοινότητας και των κοινωνικών υπηρεσιών. Η εκστρατεία του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο πραγματοποιείται με σκοπό την απομυθοποίηση του καρκίνου του μαστού, τη διάδοση της αξίας της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης καθώς και την ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσότερου κόσμου για τη μάχη ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού
“Ακόμη κι αν δεν καταφέραμε να περπατήσουμε, ως μια τεράστια ομάδα στην παραλία της Θεσσαλονίκης, όπως πέρσι, θα συνεχίσουμε να κινούμαστε σταθερά στα βήματα της πρόληψης, από την ασφάλεια των σπιτιών μας, των γειτονιών μας, των σχολείων και των αυλών μας”.
Φέτος φοράμε τα συλλεκτικά μπλουζάκια ή βραχιόλια του 8ου «SAIL FOR PINK» και κοινοποιήσουμε την εμπειρία μας στα Social Media συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στη διαδικτυακή εκστρατεία για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού για τον Καρκίνο του Μαστού” δηλώνουν τα στελέχη Κέντρου Κοινότητας που πήραν την πρωτοβουλία.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο