Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Μέσα σε ένα ευχάριστο και γιορτινό κλίμα ποδοσφαιριστές και διοίκηση του Ατρόμητου Πλαγιαρίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους παρουσία του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου αλλά και πλήθους κόσμου.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης κατά το σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Θέρμης ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Θέρμης, ανακοίνωσε την αντικατάσταση του υπάρχοντος φυσικού χλοοτάπητα του δημοτικού ποδοσφαιρικού γηπέδου , που αποτελεί άλλωστε και έδρα  για την τοπική ομάδα, με νέο συνθετικό τελευταίας τεχνολογίας, έπειτα από συνάντηση και συνεννόηση με τη διοίκηση του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Σωματείου.

Ο νέος χλοοτάπητας   θα προσφέρει τη δυνατότητα μεγαλύτερης αντοχής και ανθεκτικότητας σε σχέση με το φυσικό χόρτο και παράλληλα θα επιτευχθεί η  εξοικονόμηση χρημάτων αφού δεν χρειάζεται συντήρηση και πότισμα, όπως το φυσικό χόρτο.
Το γιορτινή εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης – Πολιτισμού και Νέας Γενιάς κ. Στέλιος Αποστόλου , ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ υπεύθυνος για θέματα Αθλητισμού κ. Νικόλαος Λαγός, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πλαγιαρίου κ. Αργύρης Μωραΐτης και ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Νίκος Κουλέτας.
Το παρόν έδωσαν και οι μόνιμοι χορηγοί και υποστηρικτές του Ατρόμητου Πλαγιαρίου κ.κ. Πασχάλης Πεζίκογλου και Φανή Μπλιούμη.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window