Βιβλία, παιχνίδια αλλά και είδη πρώτης ανάγκης προσέφεραν οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου του Κολεγίου Ανατόλιαγια άλλα, λιγότερο τυχερά παιδιά. Τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Θέρμης επισκέφτηκαν χτες Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 το Κολέγιο “ΑΝΑΤΟΛΙΑ”.

Με πρωτοβουλία των μαθητών του 1ου Γυμνασίου του Κολεγίου, του διευθυντή κ. Στέλιου Αξαρλή και του υπεύθυνου καθηγητή κ. Νίκου Τσαπατσάρη, παραδόθηκαν παιχνίδια, βιβλία και

είδη πρώτης ανάγκης όπως ρούχα και παπούτσια, στα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του για τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών. Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Στέλιος Αποστόλου ευχαριστησε εκ μέρους του δήμου Θέρμης και των στελεχών του κοινωνικού Παντοπωλείου τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς: Η πρωτοβουλία των μαθητών του Κολεγίου δείχνει την ευαισθησία τους απέναντι στα σοβαρά κοινωνικά προβλήματα της εποχής και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε καθημερινά. Τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε “Καλά Χριστούγεννα” και “Καλή Πρωτοχρονιά”


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο