Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

dhmarxos sxolari kalhΜε επισκέψεις στα ΚΑΠΗ του Νέου Ρυσίου, του Τριλόφου, του Πλαγιαρίου και του Σχολαρίου ολοκλήρωσε το διήμερο κύκλο των επαφών του με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας σε όλα τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Θέρμης, ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ κ. Πασχάλη Αναγνώστου.


Με χαμόγελο και πολλές ευχές για μία καλή, δημιουργική χρονιά τα μέλη των ΚΑΠΗ των Δημοτικών Κοινοτήτων υποδέχτηκαν και σήμερα τον κ. Παπαδόπουλο. Σε μία χαρούμενη και ζεστή ατμόσφαιρα αντάλλαξαν μαζί του ευχές για ένα δημιουργικό 2018, γεμάτο υγεία, αγάπη, δύναμη και επίτευξη στόχων. Ο Δήμαρχος Θέρμης από την πλευρά του, ευχήθηκε στους ηλικιωμένους συνδημότες μας να έχουν καλή υγεία, μακροημέρευση και να συνεχίσουν να είναι δραστήριοι, γεμάτοι ενθουσιασμό και δημιουργικότητα δίνοντας δύναμη και στις νεώτερες γενιές στους δύσκολους καιρούς που σήμερα βιώνουμε όλοι μας.

dhmarxos sxolari 2Παράλληλα ο Δήμαρχος Θέρμης αναφέρθηκε στις συνεχείς και ουσιαστικές προσπάθειες που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή προκειμένου να αντιμετωπίσει και να ικανοποιήσει τις αυξανόμενες ανάγκες που υπάρχουν σε όλες τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας, ενώ παράλληλα διαβεβαίωσε τα μέλη των ΚΑΠΗ για τη συνέχιση με ακόμη πιο εντατικούς ρυθμούς των σημαντικών δράσεων και των εκδηλώσεων στήριξης των ηλικιωμένων που υλοποιεί το ΝΠΔΔ μέσω των δομών του και τη νέα Χρονιά, που μόλις υποδεχτήκαμε.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο