Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

pothri nero paidiko xerakiΗ εναρκτήρια Συνάντηση Εταίρων για το έργο «Best Water Use/«Interreg V-A Cooperation Programme GREECE-BULGARIA 2014-2020», πραγματοποιείται αύριο στα Γραφεία της Ανατολικής Α.Ε. Ειδικότερα, στο πλαίσιο του «Interreg V-A Cooperation Programme GREECE-BULGARIA 2014-2020», υλοποιείται το συγχρηματοδοτούμενο έργο με τίτλο «Best Water Use» .Βασική προτεραιότητα του έργου αποτελεί η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των παιδιών μας, σχετικά με την ορθή διαχείριση του νερού μέσω συγκεκριμένων δράσεων που θα υλοποιηθούν σε νηπιαγωγεία και σχολεία και στο Δήμο Θέρμης.


Αύριο Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση του εταιρικού σχήματος του έργου «Best Water Use» στα γραφεία της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΕ, η οποία είναι επικεφαλής εταίρος του έργου. Ο Δήμος Θέρμης θα συμμετέχει “Best Water Use” μαζί με άλλους Δήμους μετόχους της Ανατολικής Α.Ε. Αξίζει να σημειωθεί πως με το συγκεκριμένο έργο θα επιχειρηθεί επιπλέον η ανάπτυξη ενός δικτύου τοπικών φορέων που θα διευκολύνει την ανταλλαγή εμπειριών για τη διαχείριση των αστικών υδάτων.

xeria nerobrysh paidakia nero
Το εταιρικό σχήμα του έργου αποτελείται από πέντε εταίρους : την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ (Ελλάδα) επικεφαλής εταίρος, σε συνεργασία με: την Αναπτυξιακή Σερρών Α.Ε. (Ελλάδα), Economic Development Agency Bansko (Βουλγαρία), Αssociation Eco Nevrokop (Βουλγαρία),  Economic Development Agency High West Rodopi (Βουλγαρία).
Στην αυριανή συνάντηση πρόκειται να συζητηθούν αλλά και να προγραμματιστούν τα βήματα υλοποίησης του έργου.

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window