Ενημέρωση, Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη των Οργάνων Διοίκησης των ΚΑΠΗ της Δημοτικής Ενότητας Θέρμης και συγκεκριμένα των ΚΑΠΗ Θέρμης, Τριαδίου, Νέας Ραιδεστού, Ταγαράδων και Νέου Ρυσίου. Ειδικότερα, κατόπιν πρόσκλησης της νεοσυσταθείσας Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Θέρμης προς τα μέλη των ΚΑΠΗ, ορίστηκαν οι διαδικασίες για την ανάδειξη της τριμελούς Συντονιστικής Επιτροπής και της τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Στο πλαίσιο της εκλογο-απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης των μελών τους οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με το Άρθρο 7 του Κανονισμού Λειτουργίας των ΚΑΠΗ και οι  οποίες αποτελούνταν από τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη τους, τα απερχόμενα Προεδρεία κατέθεσαν τον απολογισμό δράσεών τους καθώς και τον οικονομικό απολογισμό της τριετίας 2020-2022. Τα Προεδρεία της διοίκησης των ΚΑΠΗ λειτούργησαν συνεχόμενα από το 2019, έτος διεξαγωγής των προηγούμενων εκλογών τους, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.  Μετά την ανάδειξη της εφορευτικής επιτροπής από τη γενική συνέλευση των μελών, διεξήχθη η ψηφοφορία από τις 11:30 έως 17:00 για την ανάδειξη των Συντονιστικών και Εξελεγκτικών Επιτροπών.

Σύμφωνα με το άρθρο 8 του Κανονισμού λειτουργίας των ΚΑΠΗ, αρμοδιότητα της Συντονιστικής Επιτροπής είναι η κατάρτιση προγράμματος δραστηριοτήτων, η φροντίδα για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, η συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου κ.λπ., ενώ παράλληλα, αρμοδιότητα της Εξελεγκτικής Επιτροπής είναι ο τακτικός ετήσιος έλεγχος της διοικητικής και οικονομικής διαχείρισης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Ψηφοφορίας, τα μέλη των Συντονιστικών Επιτροπών που αναδείχθηκαν από τις εκλογές της 4ης Δεκεμβρίου είναι:

ΚΑΠΗ ΘΕΡΜΗΣ

Βιολιτζής Ανδρέας

Καμπουρίδου Ελένη

Λαζαρίδης Στέφανος

ΚΑΠΗ ΤΡΙΑΔΙΟΥ

Ιωαννίδου Ελένη

Μιχαηλίδης Λεωνίδας

Σάββας Γεώργιος

ΚΑΠΗ Ν.ΡΥΣΙΟΥ

Κεχαγιάς Κωνσταντίνος

Διβίδης Παύλος

Ρακιτζή Θεοδώρα

ΚΑΠΗ ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ

Γκουτζαμάνη Ελευθερία

Γιοβάνογλου – Γκάτου Κανέλλα

Κοτζαμητέλος Χαράλαμπος

ΚΑΠΗ Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ

Σούγγαρη Κυριακή

Αλβανός Γεώργιος

Ιζδρά Χρυσούλα

Οι εκλογές στις Δημοτικές Ενότητες Μίκρας & Βασιλικών θα διεξαχθούν την Κυριακή 11 & 18 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο