Ενημέρωση, Δελτία Τύπου|

Τέσσερεις πυρκαγιές σε Τρίλοφο και Θέρμη κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, η Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας Θέρμης, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Συγκεκριμένα, οι φωτιές εκδηλώθηκαν αρχικά σε τρία διαφορετικά σημεία στον Τρίλοφο με μικρή χρονική απόσταση, ενώ η τέταρτη εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα στη Θέρμη και συγκεκριμένα σε έκταση  πίσω από το 1ο Γυμνάσιο.

Στην προσπάθεια κατάσβεσης των πυρκαγιών συμμετείχαν  18 Πυροσβέστες με 8 οχήματα και 16 μέλη των δύο Εθελοντικών Ομάδων Μίκρας και Θέρμης με μηχανήματα του δήμου.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Κωνσταντίνος Κουγιουμτζίδης με δήλωσή του αμέσως μετά την έγκαιρη επέμβαση για την κατάσβεση των πυρκαγιών ευχαρίστησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όλα τα μέλη των δύο Εθελοντικών Ομάδων Μίκρας και Θέρμης της Πολιτικής Προστασίας Θέρμης που  ανταποκρίθηκαν άμεσα και προσέφεραν σημαντική βοήθεια για την έγκαιρη κατάσβεση των τεσσάρων πυρκαγιών.

«Από τη θέση του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και Επιχειρησιακής Ετοιμότητας θέλω να διαβεβαιώσω τα μέλη όλων των εθελοντικών ομάδων της Πολιτικής Προστασίας ότι η δημοτική αρχή θα βρίσκεται δίπλα τους, στηρίζοντας τις δράσεις τους, με κάθε τρόπο», επισημαίνει ο κ. Κουγιουμτζίδης.

Ευχαριστήρια επιστολή προς την Ομάδα Εθελοντών Μίκρας θα αποστείλει και η Πρόεδρος της Κοινότητας Τριλόφου Αικατερίνη Λιόλιου.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window