ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Σχολικά είδη και σοκολάτες πρόσφερε η οργάνωση Πνοή Ελπίδας για τα παιδιά των οικογενειών που στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Θέρμης. Η κ. Αλεξία Κοσμίδου, υπεύθυνη της μη κερδοσκοπικής εταιρείας Πνοή Ελπίδας, η οποία εδρεύει στο Τριάδι, παρέδωσε στην Φανή Χατζηδημητρίου, πρόεδρο της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κοινωνικού Παντοπωλείου σοκολάτες, σχολικές τσάντες, χάρακες και άλλα σχολικά είδη για τα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Σύμφωνα με την κ. Κοσμίδου η Πνοή Ελπίδας ξεκίνησε τη δράση της εν μέσω οικονομικής κρίσης από μια μικρή ομάδα ανθρώπων που προσπαθούσαν να προσφέρουν βοήθεια σε όσους είχαν ανάγκη. Ενδεικτικά, οι σκοποί του οργανισμού περιλαμβάνουν την εθελοντική προσφορά βοήθειας, την κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη, την απασχόληση καθώς και τη συνεργασία και κοινή δράση με άλλους φορείς.
Η Πνοή Ελπίδας καλύπτει ελλείψεις σε αγαθά και υπηρεσίες πρώτης ανάγκης οικογενειών, φορέων και ιδρυμάτων, ενώ υποστηρίζεται από τις προσφορές ιδιωτών και εταιρειών.
Η κ. Χατζηδημητρίου ευχαρίστησε την Πνοή Ελπίδας για την προσφορά τους σε όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη καθώς και για τη συνεργασία τους με τις δομές του δήμου τονίζοντας ότι “δεν είναι, φυσικά, η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη οργάνωση συνεργάζεται με τις κοινωνικές δομές του δήμου Θέρμης. Πέρα από την παροχή βοήθειας και ειδών πρώτης ανάγκης σε οικογένειες της περιοχής με είδη που το κοινωνικό παντοπωλείο δεν μπορεί να παρέχει, η Πνοή Ελπίδας συνεργάζεται και με άλλες κοινωνικές δομές του δήμου”.
Μάλιστα, αυτό το διάστημα στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Κοινότητας συγκεντρώνονται καπάκια για την Πνοή Ελπίδας με στόχο την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου. Πρόσφατα, η οργάνωση συνέδραμε με βρεφικά και είδη οικιακής χρήσης για περιστατικό που υποστηρίζει το Κέντρο Κοινότητας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο