Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Συνεχίζονται διαδικτυακά οι συναντήσεις των Σχολών Γονέων που πραγματοποιούνται  στο πλαίσιο του έργου της Συμβουλευτικής Υποστήριξης των Σχολικών Κοινοτήτων 2019-2020 που υλοποιεί  ο δήμος Θέρμης σε συνεργασία με την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωναϊού.
Η έλλειψη φυσικής παρουσίας δε μας αποτρέπει από την υλοποίηση των συναντήσεων της Σχολής Γονέων – Τριλόφου, Νέας Ραιδεστού, Θέρμης στην οποία οι γονείς θα μπορέσουν να συμμετέχουν μέσω του διαδικτύου. Η τηλεργασία και η τηλεκπαίδευση, στην παρούσα κατάσταση, είναι εξ ίσου αποτελεσματικές.
Οι διαδικτυακές συναντήσεις παρέχουν τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης μεταξύ της ψυχολόγου και των συμμετεχόντων σε πραγματικό χρόνο, ενώ η ταυτόχρονη παρακολούθηση πολλών ατόμων, όπως ακριβώς αν η εισήγηση πραγματοποιούνταν σε κάποια φυσική και όχι ψηφιακή αίθουσα, δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες:

  • Να επικοινωνούν μέσω κάμερας και μικροφώνου ζωντανά με την ψυχολόγο και τους λοιπούς συμμετέχοντες
  • Να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους και να δέχονται τις απαντήσεις.

Η πρόσβαση στα παραπάνω επιτυγχάνεται, μέσω του προσωπικού υπολογιστή, του tablet ή ακόμα και του κινητού τηλεφώνου. Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο σύνδεσης στις προγραμματισμένες ομάδες γονέων θα αποσταλούν στους γονείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή. Σας ευχόμαστε περισσή αντοχή και υπομονή στη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο