Με αντικείμενο το σχεδιασμό αντιμετώπισης προβλημάτων που δύναται να προκύψουν από ενδεχόμενες χιονοπτώσεις και παγετό το φετινό χειμώνα, την ετοιμότητα όλων των Κοινοτήτων ενόψει της χειμερινής περιόδου 2019-2020, αλλά και τη συνεργασία στην από κοινού υλοποίηση δράσεων του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θέρμης και των Προέδρων των Κοινοτήτων του Δήμου μας, για την αντιμετώπιση τυχόν ακραίων καιρικών φαινομένων το φετινό χειμώνα, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, σύσκεψη συντονισμού και προετοιμασίας, παρουσία του Εντεταλμένου Συμβούλου Πολιτικής Προστασίας κ. Κωνσταντίνου Κουγιουμτζίδη.

Κατά τη σύσκεψη, έγινε αρχικά ο προγραμματισμός δράσεων και λήψης μέτρων προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος και οι επιπτώσεις που προέρχονται από χιονοπτώσεις και παγετό.

“Στόχος της δημοτικής αρχής Θέρμης είναι η διατήρηση της ομαλής λειτουργίας του Δήμου σε περίοδο χιονοπτώσεων και παγετού, η εξασφάλιση της ελεύθερης διακίνησης κατοίκων και οχημάτων στο οδικό δίκτυο του Δήμου και η παροχή πολιτικής προστασίας στους κατοίκους του Δήμου μας”, σύμφωνα με τα όσα χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Κουγιουμτζίδης.

Στο πλαίσιο της σημερινής σύσκεψης συζητήθηκαν επίσης μέτρα που αποβλέπουν στην προστασία της ζωής, της υγείας και της περιουσίας των πολιτών και προϋπόθεση για την υλοποίησή τους είναι η καλή συνέργεια, η συνεργασία και η διαλειτουργικότητα των εμπλεκομένων σε επίπεδο τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο