ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

dhmotiko sxoleio Peristeras 1 moystakaslykeio vasilika 1apokatastash dromoy moystakas

Σε σημαντικές παρεμβάσεις που είχαν ως στόχο τη βελτίωση αλλά και συντήρηση των γηπέδων στα Βασιλικά, την Αγία Παρασκευή και την Περιστερά, τη δημιουργία χρήσιμου χώρου στάθμευσης στο Γυμνάσιο Βασιλικών καθώς και ουσιαστικές εργασίες σε σχολεία,  συγκαταλέγονται στον απολογισμό δράσεων και παρεμβάσεων της Αντιδημαρχίας Συντήρησης-Αυτεπιστασίας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θέρμης την εβδομάδα που εγκαταλείπουμε.Αναλυτικά η αρμόδια Αντιδημαρχία το τελευταίο χρονικό διάστημα προχώρησε στη διαμόρφωση χώρου στο Γυμνάσιο – Λύκειο Βασιλικών, ώστε να επιτευχθεί μεταξύ άλλων, η εύκολη μετάβαση των μαθητών στο σχολείο, αφού ο συγκεκριμένος χώρος εξυπηρετεί κυρίως τις ανάγκες στάθμευσης των σχολικών λεωφορείων, που μέχρι πρόσφατα ήταν αναγκασμένα λόγω έλλειψης χώρου να επιβιβάζουν και να αποβιβάζουν μαθητές σταθμεύοντας επί του κεντρικού οδικού άξονα.

lykeio vaSILIKA 3LYKEIO VASILIKA 4
Ο συγκεκριμένος χώρος είναι μήκους 2.200 μέτρων και σε αυτόν πραγματοποιήθηκαν εργασίες με γκρέιντερ ώστε να στρωθεί το έδαφος, καθώς και εργασίες τοποθέτησης αδρανών υλικών και πέτρας λατομείου.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε διαμόρφωση του βοηθητικού γηπέδου Βασιλικών, με εργασίες γκρέιντερ, η αποκατάσταση του πέτρινου τοιχίου περίφραξης γηπέδου 5Χ5 στην Περιστερά, όπου επίσης τοποθετήθηκε πέτρα λατομείου.

diamorfosi ghpedoy Vasilikaperifraksi ghpedoy peristeraΑποκατάσταση σπασμένου σωλήνα αποχέτευσης ομβρίων στο Δημοτικό Σχολείο
Η Αντιδημαρχία επίσης προχώρησε σε σημαντικές εργασίες σε σχολεία όπως η αφαίρεση της μοκέτας και η τοποθέτηση πλακιδίων στο 1ο Νηπιαγωγειο Ν. Ραιδεστού, εμβαδού 90 μ2. Φρόντισε ακόμη ώστε να αποκατασταθεί σπασμένος σωλήνας αποχέτευσης ομβρίων στο Δημοτικό Σχολείο Περιστεράς, με την κατασκευή φρεατίου στο προαύλιο του σχολείου.
Αξίζει τέλος να επισημανθεί η αποκατάσταση των φθαρμένων πλακών δρόμου, στην πλατεία κάτω από την
εκκλησία του Αγίου Ανδρέα, καθώς και οι παρεμβάσεις σε δρόμους εκτός οικισμού περιμετρικά των Βασιλικών και της Αγίας Παρασκευής (οικιστικές περιοχές).
paidikos stathmos 2 moystakas

«Πρώτη προτεραιότητα της Αντιδημαρχίας Συντήρησης-Αυτεπιστασίας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θέρμης αποτελεί, η ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας του πολίτη, με επίκεντρο την ασφαλή μετακίνηση των δημοτών μας, την παροχή άμεσων και αποτελεσματικών υπηρεσιών, καθώς και τη φροντίδα των μαθητών μας, με παρεμβάσεις που μεριμνούν για τη δημιουργία των καλύτερων δυνατών προϋποθέσεων πρόσβασης και φοίτησης στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Βασίλειος Μουστάκας.

apokatastash dromoy moystakas


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο