Ζητήματα αστυνόμευσης που αφορούν στο Δήμο Θέρμης συζήτησαν κατά τη συνάντησή τους χθες Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, κ. Λάζαρος Μαυρόπουλος και ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος. Στο πλαίσιο της επίσκεψής αυτής, ο Δήμαρχος Θέρμης συζήτησε ζητήματα όπως αυτό της αύξησης της παραβατικότητας, τις κλοπές των μετασχηματιστών της ΔΕΗ που έχουν σαν αποτέλεσμα να υπάρχουν εκτεταμένες διακοπές ρεύματος και παροχής ύδρευσης στις  κοινότητες του Δήμου, το ζήτημα του παράνομου καταυλισμού των Ρομά που βρίσκεται στα όρια του Δήμου, τις κλοπές σε κατοικίες που παρουσιάζουν έξαρση κυρίως σε σπίτια που βρίσκονται εκτός σχεδίου των οικισμών καθώς και στην επέκταση Θέρμης.


Έπειτα από μια γόνιμη και διεξοδική συζήτηση η τοπική ηγεσία της Αστυνομίας δεσμεύτηκε για τη μέγιστη δυνατή διαχείριση του ήδη υπάρχοντος στελεχιακού δυναμικού και του εξοπλισμού από το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης, το Τμήμα Ασφαλείας και το τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να καλύπτονται με τον καλύτερο και τον πιο αποτελεσματικό τρόπο οι υπάρχουσες ανάγκες αστυνόμευσης. Παράλληλα αποφασίστηκε να ενταθεί η παρουσία της ομάδας ΔΙΑΣ στο Δήμο μας με επιπλέον αριθμό μοτοσικλετιστών που θα συμβάλουν και αυτοί στην καλύτερη αστυνόμευση, σε όλη την έκταση του Δήμου.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος κ. Αντώνιος Τζιτζής και ο Διευθυντής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος κ. Χρήστος Μπουλούμπασης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο