ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Μετά από εφτά επιτυχημένες εκστρατείες το Sail for Pink συνεχίζει να μεταδίδει το μήνυμα πως ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί αν διαγνωστεί έγκαιρα. Φέτος για πρώτη φορά το Sail for Pink “βγαίνει στο διαδίκτυο”.
Καθόλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, μήνα αφιερωμένου στην ενημέρωση και την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού, το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θέρμης και ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “’Αλμα Ζωής” σας καλούν να συμμετέχετε στην εκστρατεία Sail for Pink από οπουδήποτε κι εάν βρίσκεστε.
Η εκστρατεία του Sail for Pink πραγματοποιείται με σκοπό την απομυθοποίηση του καρκίνου του μαστού, τη διάδοση της αξίας της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης καθώς και την ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσότερου κόσμου για τη μάχη ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού.
Ακόμη κι αν δεν καταφέρουμε να περπατήσουμε, ως μια τεράστια ομάδα στην παραλία της Θεσσαλονίκης, όπως πέρσυ, θα συνεχίσουμε να κινούμαστε σταθερά στα βήματα της πρόληψης, από την ασφάλεια των σπιτιών μας, των γειτονιών μας, των σχολείων και των αυλών μας.
Φέτος καλούμαστε να δημιουργήσουμε την μεγαλύτερη ομάδα, φορώντας τα συλλεκτικά μπλουζάκια ή βραχιόλια του 8ου «SAIL FOR PINK» και να κοινοποιήσουμε την εμπειρία μας στα Social Media συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στην διαδικτυακή εκστρατεία για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού για τον Καρκίνο του Μαστού.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

1. Επικοινώνησε μέσω mail (e.pistola@thermi.gov.gr) ή μέσω τηλεφώνου (2313 300739 —> 1 για Κέντρο Κοινότητας —> εσωτ.γραμμή 2 για Κοινωνικό Λειτουργό-Πιστόλα Ελένη) δηλώνοντας τη συμμετοχή σου

2. Κατά την επικοινωνία θα πρέπει να δηλώσεις ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ, MAIL, ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΠΛΟΥΖΑΣ ή ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΟΥ. Δηλώσεις συμμετοχής έως Τρίτη 20/10/2020 ώρα 15.00.

3. Αφότου παραληφθούν οι μπλούζες (η παραλαβή θα γίνει έπειτα από ενημέρωση του αρχηγού της ομάδας προς τα μέλη), όλα τα μέλη της ομάδας θα κληθούν να συναντηθούν σε σημείο, που θα υποδειχθεί, στην περιοχή της Θέρμης, φορώντας το συλλεκτικό μπλουζάκι ή βραχιολάκι, ώστε να βγουν την αναμνηστική φωτογραφία με το μήνυμα της ομάδας, με την οποία θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό για τη βράβευση της μεγαλύτερης ομάδας.
*Κόστος συμμετοχής 6,00€/άτομο (με παραλαβή της μπλούζας). Το ποσό προορίζεται για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου. Η καταβολή του ποσού συμμετοχής θα γίνεται από τον ίδιο τον συμμετέχοντα στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θέρμης, ο οποίος κατά την παρουσία του θα υπογράφει για τη συμμετοχή του (καταβολή ποσού και αποδοχή γενικών όρων συμμετοχής).

**Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και την πολιτική απορρήτου


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο