Δελτία Τύπου|

κατάλογοςΜε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια συναντώνται σήμερα το μεσημέρι ο Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ και δήμαρχος Νεάπολης Συκεών και ο αντιπρόεδρος της, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, δήμαρχος Θέρμης για να τον ενημερώσουν σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ, που δείχνει να «παγώνει» μετά την αναδίπλωση του ΤΑΙΠΕΔ, αλλά ως ενδεχόμενο παραμένει ανοιχτό.
Παράλληλα, θα παραδώσουν τα αποτελέσματα του τοπικού δημοψηφίσματος της 18ης Μαΐου με το συντριπτικό «ΌΧΙ» που είπαν 218.000 Θεσσαλονικείς πολίτες σε μια πιθανή παραχώρηση σε ιδιώτες του κοινωνικού αγαθού του νερού.
Τέλος, οι δήμαρχοι θα καταθέσουν στον κ.Παπούλια και την πρόταση της ΠΕΔ-ΚΜ για διαδημοτική διαχείριση των υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης.
Το προηγούμενο διάστημα, το προεδρείο της ΠΕΔΚΜ είχε ανάλογες συναντήσεις με τον πρόεδρο του Σύρριζα Αλέξη Τσίπρα, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Χάρη Κουτσούμπα Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, τον Φώτη Κουβέλη, πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, ενώ αναμένεται συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window