Προσφορά αγάπης με πολλαπλά οφέλη για την κοινωνία μας, από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Μίκρας.
Με πρωτοβουλία των μελών του Συλλόγου, σε μία κρίσιμη περίοδο με τις ελλείψεις σε αίμα να είναι μεγάλες, διοργανώνεται εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 1 Απριλίου 2020 η οποία και θα φιλοξενηθεί στο χώρο του αγροτικού Ιατρείου Τριλόφου.

Η αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με τη μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και θα ξεκινήσει στις 14.00 το μεσημέρι ενώ θα διαρκέσει έως τις 20.00 το βράδυ.

Οι ενδιαφερόμενοι συνδημότες μας θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.
Ας “την” αγκαλιάσουμε όλοι και ας μην ξεχνάμε ότι μία αιμοδοσία μπορεί να σώσει μέχρι και 6 ζωές παιδιών ενώ παρέχει στοδότη μεγάλα οφέλη για την υγεία του. 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

aimodosia raidestos tagarades

Ενώνουν τις δυνάμεις τους δύο Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Θέρμης,  Ταγαράδες και Νέα Ραιδεστός  σε μία εθελοντική προσφορά αγάπης με πολλαπλά οφέλη για την κοινωνία μας, την αιμοδοσία.
Με πρωτοβουλία των Προέδρων των δύο Κοινοτήτων κ.κ. Καλαθά και Κατρανιά αντίστοιχα, συνδιοργανώνεται εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 η οποία και θα φιλοξενηθεί στο χώρο της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Ραιδεστού.

Δυστυχώς η Ελλάδα κατατάσσεται, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, στις 60 χώρες στον κόσμο που δεν μπορούν να ικανοποιήσουν αυτόνομα τις ανάγκες τους για αίμα και στηρίζονται σε δότες αντικατάστασης.
Δεν είναι κρυφό, ότι εισάγουμε αίμα προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες μας ως χώρα.
Στην Ελλάδα αναζητούνται ετησίως 700.000 μονάδες αίματος, μόλις το 35{9277431203aab0aa2421f575dad9809b2ce7438027171783f545e8a654977a78} συλλέγεται από εθελοντές αιμοδότες, ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό συλλέγεται από δότες αντικατάστασης, δηλαδή συγγενείς και φίλους του ασθενή.

(περισσότερα…)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο